Η Ράνια Τζίμα στάζει μέλι: Ο Γαβριήλ είναι ο πιο ωραίος άνδρας της Αθήνας – Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτόν

Η Ράνια Τζίμα στάζει μέλι: Ο Γαβριήλ είναι ο πιο ωραίος άνδρας της Αθήνας – Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτόν

«Μπορώ να μιλάω ώρες για τον Γαβριήλ. Πριν να γνωρίσω, τον έκοβα από παντού. Θεωρούσα ότι δεν είχαν να πω τίποτα με αυτό τον κύριο. Δεν κατάλαβα πως την πάτησα με τον Γαβριήλ», λέει με αφοπολιστική ειλικρίνεια η γνωστή δημοσιογράφος

Ράνια Τζίμα: Ο Γαβριήλ είναι ο πιο ωραίος άντρας της Αθήνας
Χαλαρή και ευδιάθετη η Ράνια Τζίμα άνοιξε την καρδιά της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλα. Για τον άνδρα της ζωής της Γαβριήλ Σακελλαρίδη, για τη γνωριμία και το γάμο τους, για την κόρη τους για το το ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί. Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στο όνειρό της να ζήσει στο εξωτερικό ενώ αποκάλυψε και το παράπονο που έχει από τον πατέρα της.

Όταν γνώρισα τον Γαβριήλ δεν ήθελα να τον ξέρω
Μιλώντας για την προσωπική της ζωή αποκαλύπτει: «Ήταν ρομάντζο. Όταν τον γνώρισα δεν ήθελα να τον ξέρω. Πιστεύω ότι ο κόσμος με θεωρεί ξινή, σκληρή και πολλά άλλα. Ο Γαβριήλ μου λέει πολλές φορές. Δεν μπορείς να λυθείς; Στη σχέση με το σύζυγό μου δεν είμαι το αφεντικό. Εγώ θα γκρινιάξω αλλά θα υποχωρήσω. Ο Γαβριήλ είναι ένας άνθρωπος που έχει πιο έντονες γωνίες από μένα. θα τον δώσω στεγνά απόψε.

Μπορώ να μιλάω ώρες για τον Γαβριήλ. Πριν να γνωρίσω, τον έκοβα από παντού. Θεωρούσα ότι δεν είχαν να πω τίποτα με αυτό τον κύριο. Δεν κατάλαβα πως την πάτησα με τον Γαβριήλ. Προσπαθώ ακόμα να καταλάβω τι συνέβη. Είναι διευθυντής του ελληνικού τμήματος διεθνούς αμνηστίας αυτή την περίοδο. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον σύζυγό μου και την κόρη μου νομίζω θα κατέρρεα. Νομίζω ότι ο Γαβριήλ το έχει καταλάβει αυτό. Ο Γαβριήλ καταρχήν είναι πολύ όμορφος. Είναι ο πιο ωραίος άντρας στην Αθήνα! Τίποτα δεν κάνει σπίτι. Όταν όμως πρέπει να πάρεις μια απόφαση που είναι δύσκολη, με στηρίζει και μου λέει κάντο! Εγώ θα είμαι εκεί. Ο Γαβριήλ με κάνει να φοβάμαι λιγότερο».

Το παράπονο που έχει από τον μπαμπά της
«Ο μπαμπάς μου δεν συμπαθεί τους δημοσιογράφους. Ακόμα και τώρα μου λέει τι δουλειά είναι αυτή που κάνεις πουλάτε αέρα κοπανιστό. Όταν ήμουν στην ΕΡΤ, έπαιρνα 594 ευρώ μισθό και ο πατέρας μου έλεγε στη μητέρα μου “Το παιδί σου είναι χαζό”».

Ράνια Τζίμα: Ο Γαβριήλ είναι ο πιο ωραίος άντρας της Αθήνας

Τα επαγγελματικά...
Αναφερόμενη στην εικόνα της λέει: «Πολλές φορές βγάζω μια σκληρή εικόνα επειδή είμαι ευάλωτη. Είναι η άμυνά μου. Δεν έχω εγκαταλείψει την ιδέα ενός δεύτερου παιδιού. Δεν θα ήθελα να είναι μόνη της η κόρη μου. Θα το ήθελα και για μένα».

Σχετικά με την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων η Ράνια Τζίμα αποκαλύπτει: «Για χρόνια έλεγα ότι δεν μπορώ να πω δελτία ειδήσεων. Αισθανόμουν πολύ εκτεθειμένη».

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Μια ανάσα πριν το «πισωγύρισμα» - Στον... πάγο το άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων

Κίνα: Αποτελεσματικά τα περιοριστικά μέτρα-Μειώθηκαν τα κρούσματα


Survivor: Το «αντίο» της Ασημίνας Ιγγλέζου και τα... δάκρυα της επικοινωνίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης