Άγριες Μέλισσες: Η Θεοφανία Παπαθωμά αποκαλύπτει πώς γιόρτασαν τα Φώτα στο... Διαφάνι
«Γιορτάζουμε τα Φώτα έχω τη γιορτή μου» αναφέρει η ηθοποιός στο βίντεο που ανέβασε στα social media
Μπορεί ακόμα να μην έχουμε γιορτάσει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, στο Διαφάνι όμως γιόρτασαν σήμερα τα… Φώτα.
Τα γυρίσματα του σίριαλ συνεχίζονται για τους συντελεστές των «Άγριων Μελισσών», καθώς πρέπει να υπάρξουν επεισόδια για το νέο χρόνο. Η Θεοφανία Παπαθωμά, λοιπόν, μας δείχνει κρυφά, μέσα από το καφενείο του χωριού, τι συμβαίνει έξω στο δρόμο.
«Γιορτάζουμε τα Φώτα έχω τη γιορτή μου» είπε η ηθοποιός αποκαλύπτοντας όλα όσα γίνονται στο παρασκήνιο των γυρισμάτων.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.