Η δοκιμασία για τη δεύτερη ασυλία στοBig Brother ολοκληρώνεται σήμερα. Από αυτήν ο Θέμης θέτει ο ίδιος τον εαυτό του εκτός λέγοντας πως αν πρόκειται να μείνει θα είναι επειδή θα το θέλει το κοινό.
Εν τω μεταξύ η Σοφία και ο Θέμης προσπαθούν να συζητήσουν για τη μεταξύ τους παρεξήγηση. Όσο πλησιάζουμε στον ημιτελικό η αγωνία των παικτών κορυφώνεται και τίποτα δεν είναι όπως παλιά… Απόψε στις 23.00 στον ΣΚΑΙ.
Το My Health F1rst της Eurolife FFH δίνει τη δυνατότητα επιλογής για τη νοσηλεία, με ευελιξία, ξεκάθαρη λειτουργία και κάλυψη που προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε περίπτωσης.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.