Big Brother: Ο Μικρούτσικος άστραψε και βρόντηξε, ο Κεχαγιάς αποχώρησε

Big Brother: Ο Μικρούτσικος άστραψε και βρόντηξε, ο Κεχαγιάς αποχώρησε

Αναμενόμενη η έξοδος του παίκτη από το ριάλιτι μετά την απαράδεκτη συμπεριφορά του μέσα στην εβδομάδα, όμως την παράσταση στο live της Παρασκευής έκλεψε η αντίδραση του Ανδρέα

andreas2
Ο Ανδρέας πλέον, με εξαίρεση τους γκρίζους κροτάφους, είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος του ένδοξου τηλεοπτικού παρελθόντος. Είναι ο Ανδρέας που ξέρει πολύ καλά πώς να κάνει τηλεοπτική φασαρία, όχι επιτηδευμένα, αλλά γιατί γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι. Και όταν αποφασίσει να συγκρουστεί θα το πάει πολύ πιο μακριά από όσο το πηγαίνουν οι σημερινοί παρουσιαστές, πολύ απλά γιατί είναι σε θέση να κάνει καλή διαχείριση.

Το βράδυ της Παρασκευής ο Μικρούτσικος έκανε μία σημαντική διαπίστωση. Είπε πως το «Big Brother» της τελευταίας εβδομάδας είναι το ριάλιτι που ξέραμε και περιμέναμε όλο αυτόν τον καιρό. Γιατί ξεδιπλώθηκαν οι χαρακτήρες και οι συμπεριφορές οι οποίες δύσκολα πλέον να κρυφτούν πίσω από τον μανδύα των υποψιασμένων παικτών. Τα νεύρα έσπασαν, ο εγκλεισμός έχει ασκήσει αφόρητη πίεση και η συγκατοίκηση μοιάζει βασανιστική για πολλούς. Κάπως έτσι, το συγκεκριμένο τηλεοπτικό και κοινωνικό πείραμα αποδίδει αυτό που προσδοκούν οι επικεφαλής του.

Η διένεξη του Δημήτρη Κεχαγιά με τον Χρήστο Βαρουξή είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα ενώ τις ημέρες που ακολούθησαν υπήρχαν πληροφορίες για έντονο προβληματισμό των υπευθύνων για την συμπεριφορά του παίκτη. Ο Μεγάλος Αδελφός καταδικάζοντας την συμπεριφορά του του επέβαλε ποινή, θέτοντας τον υποψήφιο προς αποχώρηση και τελικά το κοινό του έδωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους με αποτέλεσμα να αποχωρήσει και να «σωθούν» οι Αννα Μαρία Ψυχαράκη, Σοφία Δανέζη και Γρηγόρης Τσεκούρας.

Το χρονικό της σύγκρουσης με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος υπήρξε πολύ σκληρός με τον παίκτη πριν την αποχώρηση. Επιτέθηκε εναντίον του λέγοντας πως «Πώς κατάφερες ρε Δημήτρη να ξεχειλίσει το ποτήρι και να το περάσεις αυτό με λεκτικά τερτίπια. Με εντυπωσιάζει. Εγώ ούτε θα σε υποτιμήσω ούτε τίποτα, θα σου μιλώ με σεβασμό. Η συμπεριφορά σου ήταν επιεικώς απαράδεκτη. Έχω πάρα πολλές αντιρρήσεις, αλλά σε συμπαθώ. Όμως, υπό αυτές τις συνθήκες κι όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση, αν περνούσε από το χέρι μου και ήμουν ο Big Brother, θα σε απέβαλα.

Ο Big Brother σε έβαλε στην θέση που είσαι. Είναι ανεπίτρεπτο αυτό το Rocky Balboa από τα Lidl κι αυτό το στιλάκι. Πραγματικά σε σέβομαι κι είχα δει την μητέρα σου που είναι καταπληκτική γυναίκα. Κι ο πατέρας σου μου έκανε εντύπωση. Αρχίζεις και λες εγώ, εγώ και δεν ακούς κανένα. Δεν είναι δυνατόν να μιλάς για δικαιοσύνη όταν λες δεν με νοιάζει.

Αυτό είναι ένα εγωπαθές βάθρο που έχεις ανέβει κι όταν κάποιος σε κοντράρει, αντιδράς με άλλο τρόπο. Όχι ρε Δημήτρη δεν είναι αυτό μαγκιά, δεν είναι αυτό παντελόνι. Έχεις ξεστρατίσει ειδικά τις τελευταίες ημέρες. Κι η σχέση σου με την Σοφία παίζει ρόλο. Στενοχωριέμαι με τέτοια πράγματα».

Κλείσιμο
Το twitter αποθέωνε τον Μικρούτσικο ο ίδιος όμως μετά την αποχώρηση του παίκτη έδειξε πως κάτι δεν πήγε καλά. Ενοχλημένη η παραγωγή από τα όσα ειπώθηκαν, εξέφρασε την δυσαρέσκειά της καθώς θεώρησε πως αφενός επηρεαζόταν το κοινό κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας υπέρ δύο παικτών και εναντίον δύο άλλων ενώ παραβιάστηκε και ένας ακόμη κανόνας: αυτός που δεν επιτρέπει να μεταφέρονται σημαντικές πληροφορίες του τι συμβαίνει εκτός σπιτιού στους παίκτες που είναι ακόμη μέσα στο σπίτι.

Όλα αυτά οδήγησαν τον Μικρούτσικο σε μία δευτερολογία και παίρνοντας τον λόγο, είπε σε έντονο ύφος: «Θα φανεί παρεξηγήσιμο, ότι δεν θέλω να σχολιάσω. Ξέρετε ότι έχω να πω και για έναν χρόνο. Δεν έχω τίποτα με τα παιδιά, ασκώ κριτική αλλά βαθιά μέσα μου έχω εκπαιδεύσει τον εαυτό μου κι έχω τρυφερή σχέση κι ας είμαι καυστικός. Κανένα δεν βλέπω αρνητικά αλλά είναι συμπεριφορές που πρέπει αν καυτηριάσω. Αυτό σημαίνει, αν έτσι, όπως κρίνω, ενοχλούν κάποιους, υπάρχει κι αυτή η άποψη δεν έχω να σχολιάσω τίποτα. Μάλιστα αν ενοχλούνται πολύ μπορώ να διευκολύνω. Εγώ έρθει σε αυτήν την εκπομπή για να διευκολύνω, να ανοίγω πράγματα σε σχέση με το παιχνίδι. Αν ενοχλεί η παρουσία μου, μπορώ να πάρω τον Κεχαγιά και να αποχωρήσουμε κι οι δύο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, δεν το λέω με κακία. Δηλαδή αν δημιουργώ πρόβλημα, μπορώ να το κάνω ευχαρίστως και με τα πιο γλυκά συναισθήματα απέναντι στους συνεργάτες μου. Καταλαβαίνω ότι ο τρόπος μου μπορεί αν μην ταιριάζει. Ούτε πάω να κλέψω την δόξα κανενός ούτε την στενοχώρια του παιδιού. Δεν είμαι εγώ για light, ούτε για ψευτοϊσορροπίες. Θέλω έναν σεβασμό».

Δείτε το βίντεο:



Η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον καθώς η Αννα Μαρία και η Σοφία Δανέζη παραμένουν στο ριάλιτι και η ατμόσφαιρα μεταξύ τους είναι ηλεκτρισμένη. Η πρώτη πλέον είναι σταθερά ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού ενώ η δεύτερη έχει κάνει σοβαρά λάθη στην συμπεριφορά της και πλέον έχασε τον βασικό σύμμαχό της, τον Δημήτρη Κεχαγιά. Λίγο πριν το τέλος και την ανάδειξη του νικητή ή της νικήτριας όλα είναι ανοιχτά στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού. Και κυρίως οι πόρτες…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης