Καλεσμένος στην εκπομπή «φλΕΡΤ» βρέθηκε καλεσμένος ο Πέτρος Λαγούτης ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων στη Νάντια Κοντογεώργη για την περίοδο που ξεπέρασε τον εθισμό του με τον τζόγο.
Ο ηθοποιός ανέφερε: «Το μετά είναι υπέροχο. Ο εθισμός δεν έχει να κάνει με το αντικείμενό του. Είναι σαν να ξαναγεννιέσαι και να θέλεις να προλάβεις να ρουφήξεις ξανά την ζωή. Κατ’ αρχάς πρέπει να επανορθώσεις πράγματα και σχέσεις με ανθρώπους. Αναγκαστικά το κάνεις αυτό γιατί συνειδητοποιείς βγαίνοντας από τα σκοτάδια σου, ότι έχεις μείνει αρκετά μόνος χωρίς να το καταλάβεις, συνειδητά ή ασυνείδητα. Οπότε ξεκινάς να επανακοινωνικοποιηθείς, να φτιάξεις τους κύκλους με τους φίλους σου, διαλέγοντας ξανά ανθρώπους κοντά σου και διαλέγοντας με διαφορετικό τρόπο τις δουλειές σου. Είναι ωραίο να την διαλέγεις και να την ευχαριστιέσαι. Όσο μπορώ προσπαθώ να μην είναι το χρήμα το κριτήριο που θα επιλέξω τις δουλειές μου».
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.