Τζένιφερ Λόπεζ: Ξέσπασε σε δάκρυα - «Η φετινή χρονιά τα ισοπέδωσε όλα»

Τζένιφερ Λόπεζ: Ξέσπασε σε δάκρυα - «Η φετινή χρονιά τα ισοπέδωσε όλα»

Στη φετινή απονομή των E! People’s Choice Awards τιμήθηκε ως το απόλυτο είδωλο 

lopez
Με μία σπουδαία τιμητική διάκριση κλείνει το 2020 για την Τζένιφερ Λόπεζ.
Στη φετινή απονομή των E! People’s Choice Awards, παρέλαβε το People’s Icon Award (Βραβείο Ινδάλματος) και ξέσπασε σε δάκρυα με τα γλυκά μηνύματα - έκπληξη από τα παιδιά της και μερικούς από τους διάσημους φίλους της.



Την 51χρονη Λατίνα σταρ προλόγισε ο Άρμι Χάμερ και προβλήθηκε βίντεο με στιγμιότυπα της καριέρας της. Στη συνέχεια η Τζένιφερ Λόπεζ ανέβηκε στη σκηνή στο Barker Hangar της Σάντα Μόνικα με ένα εκπληκτικό κόκκινο φόρεμα, με την υπογραφή του Christian Siriano.
Κλείσιμο
w17-102136jenniferlopez

Έκπληξη της επιφύλαξαν σημαντικοί άνθρωποι στη ζωής της, όπως οι Ρενέ Ζελβέγκερ και Νικόλ Κίντμαν, οι οποίες μοιράστηκαν τις αναμνήσεις τους μαζί της.

Ωστόσο, ένα ξεχωριστό μήνυμα – βίντεο από τα 12χρονα δίδυμά της – Έμα και Μαξ - την έκανε να κλάψει. Τα παιδιά της, της είπαν πόσο την αγαπούν και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)


«Το 2020 δεν ήταν αστείο, σωστά;» είπε καθώς σκούπισε ένα δάκρυ από τα μάτια της. «Εννοώ πριν από το 2020, εμείς είχαμε εμμονή να κερδίσουμε αυτό το βραβείο, να είμαστε υποψήφιες για αυτό το βραβείο. Προσπαθούσαμε να πουλήσουμε τους περισσότερους δίσκους ή να έχουμε τις καλύτερες κινηματογραφικές εισπράξεις. Όμως, η φετινή χρονιά τα ισοπέδωσε όλα. Μας έδειξε τι έχει σημασία, τι δεν έχει και κατά τη γνώμη μου, ενίσχυσε την άποψη ότι αυτό που μετρά περισσότεροι είναι οι άνθρωποι. Όλοι μας» είπε η Τζένιφερ Λόπεζ.



Η ίδια αναφέρθηκε επίσης στις προκλήσεις που αντιμετώπισε καθ 'όλη τη διάρκεια της καριέρας της, οι οποίες κάνουν το «Βραβείο Ινδάλματος» ακόμη πιο ξεχωριστό.

«Μερικές φορές τα μεγάλα όνειρά μου και οι φιλοδοξίες μου έκαναν τους ανθρώπους γύρω μου νευρικούς» ανέφερε η τραγουδίστρια. «Οι άνθρωποι έλεγαν: "Είσαι χορεύτρια, δεν μπορείς να είσαι ηθοποιός. Είσαι ηθοποιός, γιατί θέλεις να τραγουδάς; Είσαι καλλιτέχνις, δεν θα σε λαμβάνουν σοβαρά ως επιχειρηματία". Όσο περισσότερο έλεγαν ότι δεν μπορούσα, τόσο περισσότερο ήξερα ότι έπρεπε να μπορέσω» πρόσθεσε.
«Τώρα λοιπόν, εδώ είμαι πολύ ευγνώμων, γνωρίζοντας ότι η πραγματική διάσταση της επιτυχίας μου δεν είναι στις πωλήσεις δίσκων ή στο box office, αλλά στην αγάπη που νιώθω απ’ όλους εσάς».

Η Τζένιφερ Λόπεζ αποχώρησε από τη σκηνή ευχαριστώντας τους θαυμαστές της, ενώ βίντεο προβάλλονταν στις οθόνες, με μηνύματα αγάπης και εκτίμησης από τους Τζέιν Φόντα, Κέρι Ουάσινγκτον, Κιμ Καρντάσιαν και τους Λιν Μάνουελ Μιράντα και Μάθιου ΜακΚόναχι.


Jennifer Lopez Surprised by Nicole Kidman & More at 2020 PCAs | E! People’s Choice Awards


Τα People's Choice Awards απονέμονται κάθε χρόνο στις ΗΠΑ από το τηλεοπτικό κανάλι Ε!.
Με παρουσιάστρια την τραγουδίστρια, ηθοποιό Ντέμι Λοβάτο στη φετινή τελετή συνδυάστηκαν φυσική παρουσία, κοινωνικά απομακρυσμένες εμφανίσεις από νικητές και παρουσιαστές, καθώς και ένα «Virtual In-Person» κοινό που βοήθησε να ανακοινώνονται τα βραβεία όλη τη βραδιά.

Οι νικητές αναδεικνύονται μέσα από ψηφοφορία του κοινού στην οποία εφέτος συγκεντρώθηκαν, σύμφωνα με τους διοργανωτές, περισσότερες από 1 δισεκατομμύριο ψήφοι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης