«Καταιγίδα» από ριάλιτι το 2021 στην ελληνική τηλεόραση

«Καταιγίδα» από ριάλιτι το 2021 στην ελληνική τηλεόραση

Αλλαγή πλεύσης από αρκετά κανάλια, τα οποία επενδύουν στα ριάλιτι και τα τάλεντ σόου, καθώς τα γυρίσματά τους είναι ασφαλή και πιο εύκολα

REALITY_TV2
Είναι ο τηλεοπτικός σάκος του μποξ. Αυτά κριτικάρουν όλοι αρνητικά, στους παίκτες πέφτουν όλα τα «βάρη» των σχλίων στα κοινωνικά δίκτυα και το περιεχόμενό τους είναι το πιο εύκολο να αναθεματίσουν όλοι όσοι δίνουν συνεντεύξεις και θέλουν ένα δυνατό τίτλο. Σημασία πάντως έχει ότι, παρά τις συνεχείς επιθέσεις, τα ριάλιτι πάντα συνιστούν ένα «λαχταριστό πιάτο» στο τηλεοπτικό μενού. Κάπως έτσι το 2021 για το δεύτερο μισό της σεζόν έχει συμπεριλάβει στο δικό του μενού πολλά ριάλιτι. Κάποια γνωστά από τα «παλιά» και κάποια πιο φρέσκα.

Άλλος για Αγιο Δομίνικο κίνησε κι άλλος για το σπίτι της δόξας

Τα πλάνα στον ΣΚΑΪ είναι σχεδόν έτοιμα και οι προετοιμασίες έχουν «ανάψει» για τα καλά εδώ και καιρό. Το «House of fame» είναι το νέο μουσικό ριάλιτι το οποίο θα θυμίζει το γνωστό σε όλους «Fame story» και θα υποδεχθεί νέους φερέλπιδες μουσικούς και τραγουδιστές. Οι συμμετοχές άγγιξαν ήδη τις 4.000 και ο διάδοχος του «Big Brother» ετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς. Το «Survivor» βρίσκεται εδώ και αρκετές εβδομάδες στην διαδικασία των οντισιόν και όπως όλα δείχνουν θα προβληθεί την άνοιξη και στις αρχές του καλοκαιριού. Ο λόγος φυσικά είναι για να καλυφθεί σημαντικό μέρος του προγράμματος απέναντι σε EURO 2020 και φυσικά τους Ολυμπιακούς Αγώνες εφόσον και αν γίνουν λόγω πανδημίας.

Το απόγευμα την θέση του «My style rocks» θα πάρει το νέο σόου μεταμορφώσεων με επικεφαλής την Ελενα Χριστοπούλου το οποίο τελικά θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια προκειμένου να καλύψει όσο το δυνατόν παραπάνω χρόνο και να μην χρειαστεί και δεύτερο formatόπως αρχικά είχε υπολογιστεί. Αντιθέτως το μικρό κενό που θα μείνει ως την έναρξη του δελτίου ειδήσεων θα καλυφθεί από την προβολή μιας ξένης σειράς.

PROMO I Επεισόδιο 67 I Σεζόν 4 I My Style Rocks


Σε ό,τι αφορά το «Masked Singer», αυτό θα προβληθεί όταν ολοκληρωθεί το «Voice», δηλαδή προς τον Μάρτιο και τα επεισόδια θα είναι διπλά ανά εβδομάδα, ενώ ο παρουσιαστής θα είναι ο Σάκης Ρουβάς.

Κλείσιμο
The Voice of Greece | Trailer | 15/11/2020


Η «Φάρμα» στον ΑΝΤ1

Είναι γνωστό πως τα δικαιώματα του γνωστού ριάλιτι βρίσκονται εδώ και καιρό στα συρτάρια του ΑΝΤ1 και τώρα μάλλον ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να βγουν και να προχωρήσει η παραγωγή η οποία θα ενισχύσει σημαντικά την ανταγωνιστικότητα του σταθμού στο δύσκολο prime time. Τα σενάρια που ακούγονται και θέλουν το συγκεκριμένο ριάλιτι να προβάλλεται από το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ακούγονται λίγο περίεργα για πολλούς λόγους. Οσο για την παρουσίαση αν και είναι σχετικά νωρίς, το λογικό θα ήταν να δούμε και πάλι τον παρουσιαστή που είχε και στο παρελθόν παρουσιάσει το συγκεκριμένο ριάλιτι, δηλαδή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Θα φανεί.

Master Chef και ξερό ψωμί

Οι αιτήσεις καταφθάνουν κατά χιλιάδες και ένα από τα πιο επιτυχημένα ριάλιτι της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης ετοιμάζεται να επιστρέψει τον Ιανουάριο. Αν και υπάρχουν δυσκολίες λόγω πανδημίας και των μέτρων ασφαλείας που θα πρέπει να τηρηθούν, οι προετοιμασίες προχωρούν κανονικά, οι τρεις σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης παραμένουν στις θέσεις τους και τα τηλεοπτικά μαχαίρια ακονίζονται…

Στο Star δεν πρόκειται να γίνει κάτι άλλο καθώς οι ανατροπές με τον covid 19 είναι συνεχείς και οι συνθήκες μόνο ασφάλεια δεν εμπνέουν.

Το τρέιλερ του προηγούμενου κύκλου:

MasterChef 2020 (4ος κύκλος) - trailer -  Έρχεται στο Star!


Ειδήσεις σήμερα: 

Rapid test του ΕΟΔΥ στη Δράμα: Ένας στους πέντε είναι θετικός στον κορωνοϊό

ΗΠΑ: Ο Τραμπ ήθελε να βομβαρδίσει πυρηνικό εργοστάσιο στο Ιράν

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ στη Ναύπακτο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης