Μετά την αποχώρηση του Χρήστου Μακρίδη η τελική δεκάδα του «Big Brother» ετοιμάζεται για… γάμο! Νύφη η Άννα Μαρία και γαμπρός ο Δημήτρης Κεχαγιάς!
Πώς θα αντιδράσουν οι μελλόνυμφοι στα σχέδια του «Μεγάλου Αδελφού»; Ο Δημήτρης Πυργίδης μετά την αποχώρηση του Χρήστου Μακρίδη απομονώνεται η Άννα Μαρία, όμως, δεν ξεχνάει τη στάση του και βρίσκεται κοντά του.
Η Ραμόνα νιώθει πως έχουν παρεξηγηθεί η στάση και τα λεγόμενά της. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου:
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.