Βig Brother - Άννα Μαρία: Η φτώχια, οι ασθένειες και οι δυσκολίες για να τα καταφέρει

Βig Brother - Άννα Μαρία: Η φτώχια, οι ασθένειες και οι δυσκολίες για να τα καταφέρει

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη έκανε τη «γραμμή ζωής» της στο live του Big Brother και πλάνταξε στο κλάμα

anna-maria-1
Στο αποψινό live του Big Brother η Άννα Μαρία Ψυχαράκη έκανε τη «γραμμή ζωής» της και πλάνταξε στο κλάμα! Η παίκτρια βρέθηκε στο «μπλε δωμάτιο» και ανέφερε τους σημαντικότερους σταθμούς της ζωής της, η οποία όπως θα δείτε, σημαδεύτηκε από πολλές δυσκολίες.

Όπως η ίδια εξομολογήθηκε δυο φορές στη ζωή της, μια στα 3 και μια 15 της χρόνια βρέθηκε μεταξύ ζωής και θανάτου «χτυπημένη» από ειλεό. Παράλληλα αντιμετώπισε και οικογενειακές δυσκολίες με πολλά οικονομικά προβλήματα ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει και τον μεγάλο της αγώνα για να γίνει δικηγόρος. Τέλος αναφέρθηκε και στον αδερφό της ο οποίος αντιμετωπιζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

«Γεννήθηκα σε μια πολύ όμορφη αγροτική οικογένεια με δυο ακόμα αγόρια. Το σπίτι μας ήταν μικρό. Δεν είχαμε λεφτά. Είχαμε πολλά οικονομικά προβλήματα. Όταν ήμουν 2.5 ετών ήπια χλωρίνη. Με πήγαν στο γιατρό είχα πάθει ειλεό και ο γιατρός τους είπε ότι πεθαίνω και έπρεπε να με βαφτίσουν. Μια όμορφη γυναίκα εμφανίστηκε στον πατέρα μου στο νοσοκομείο την ώρα που εκείνος έκλαιγε και τον ρώτησε τι έχει. Του είπε ότι πεθαίνει το κοριτσάκι του και εκείνη του είπε να με τάξουν στον Άγιο Νικήτα. Τελικά τα κατάφερα και επέζησα» είπε χρακτηριστικά. 

Λίγα χρόνια μετά ήρθε στη ζωή ένας ακόμη αδερφός ο οποίος είχε κάποιο πρόβλημα στα μάτια. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά οι γιατροί όπως λέει η ίδια δεν τον πρόσεξαν με αποτέλεσμα να κολλήσει μηνιγγίτιδα και παραλίγο να χάσει τη ζωή του.

Σήμερα ο αδερφός της, όπως αποκάλυψε, δεν βλέπει, δεν μιλάει, δεν περπατάει παρά μόνο χαμογελάει ενώ για όλη την οικογένεια είναι ο φύλακας άγγελός τους.


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης