Παύλος Κοντογιαννίδης: «Είμαι στα όρια της επιβίωσης»
«Έχει βγει μια ‘’βρώμα’’ ότι είμαι ακριβοπληρωμένος και δεν με φωνάζουν γιατί λένε: ‘’Άσε τον Κοντογιαννίδη, είναι ακριβός’’» ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.
Στην κάμερα του Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε ο Παύλος Κοντογιαννίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις αμοιβές των ηθοποιών και τα νέα δεδομένα της ζωής του.
«Αυτός ο χώρος, της υποκριτικής είναι ο χώρος που μαστίζεται περισσότερο από όλους. Και τα κουμάντα δε φτάνουν, γιατί κάποτε τελειώνουν. Κι εγώ είμαι στα όρια της επιβίωσης λόγω των αναγκών που έχουμε» είπε και συνέχισε: «Είμαι αγρότης τώρα που δεν δουλεύω στο θέατρο. Πάμε στο χωράφι εδώ στον Βαρνάβα και ό,τι προλαβαίνουμε φέρνουμε».
«Συνιστώ στους νέους ηθοποιούς να μη δουλεύουν τζάμπα» υπέδειξε. «Είναι επάγγελμα. Να διεκδικήσουν την τιμή της αξιοπρέπειας. Έχει βγει μια βρώμα ότι είμαι ακριβοπληρωμένος και δεν με φωνάζουν γιατί λένε: ‘’Άσε τον Κοντογιαννίδη, είναι ακριβός’’. (...) Δεν θα ξεπουλήσουμε το ταλέντο μας ή τη ματαιοδοξία που ο χώρος παρέχει απλόχερα και να πάμε τζάμπα».
Και συμπλήρωσε: «Έχω μάθει για σειρές στην Κύπρο που εκτός από τους 2-3 πρωταγωνιστές οι υπόλοιποι πληρώνουν ακόμα και τα εισιτήρια για να πάνε στα γυρίσματα. Αυτό είναι ντροπή».
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.