«Είναι αυτονόητη η καταδίκη των όσων είπε, που είχαν ως αποτέλεσμα να αποβληθεί από το παιχνίδι. Ωστόσο δέχεται απειλές για τη ζωή του, υβριστικά μηνύματα και τηλεφωνήματα όλο το 24ωρο. Η ζωή του κατέρρευσε μέσα σε μια μέρα» εξηγεί στο protothema.gr o δικηγόρος του, Γιάννης Βέρρας.
«Είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί όλο αυτό που του έχει συμβεί. Ντρέπεται πολύ. Δεν είναι βιαστής, όπως του γράφουν στα χυδαία μηνύματα που του στέλνουν.
Πρέπει να τον αφήσουμε να ηρεμήσει, να μη συνεχιστεί κανενός είδους τηλεδικείο και να επιστρέψει στην καθημερινότητά του, αφού πρώτα ζητήσει ειλικρινά μια δημόσια συγγνώμη. Σε κάθε περίπτωση, καταδικάζουμε σεξιστικές, ρατσιστικές, ομοφοβικές απόψεις» αναφέρει ο ίδιος.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.