Big Brother: Τα απόνερα της εκδίωξης, η μάνα του Κρητικού και η εξαφάνιση

Big Brother: Τα απόνερα της εκδίωξης, η μάνα του Κρητικού και η εξαφάνιση

Η επόμενη μέρα στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» μετά την απομάκρυνση του Αντώνη Αλεξανδρίδη

bigbrother00
Η ατάκα του Χάρη Βαρθακούρη σε παίχτρια του Big Brother η οποία αρνήθηκε να του πει αν τσακώθηκε με κάποιον ήταν απολύτως χαρακτηριστική: «Νομίζεις ότι μπορείς να κρύψεις κάτι; Υπάρχουν 87 κάμερες και 300 μικρόφωνα μέσα στο σπίτι».

Ε, μια από αυτές τις κάμερες και ένα ή περισσότερα μικρόφωνα «έπιασαν» την αδιανόητη ατάκα του Αντώνη Αλεξανδρίδη για τις γυναίκες κατά την διάρκεια του live streaming και άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου για το κανάλι του Φαλήρου.

Μετά την ατάκα που ειπώθηκε ξημερώματα και κάποιοι «έπιασαν» στον αέρα, ήταν απλά ζήτημα χρόνου να ανέβει το συγκεκριμένο στιγμιότυπο στο twitter και να αρχίσει ο κακός χαμός που συνεχίστηκε και χθες.

Συνεχίστηκε σε ΜΜΕ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ στο νέο επεισόδιο που πρόβαλε χθες το βράδυ το κανάλι του Φαλήρου δεν υπήρχε ούτε ένα καρέ με τον Κρητικό που έφυγε κακήν κακώς από το παιχνίδι.

Υπήρχε μόνο ένα συνεχές τρέιλερ στα πρώτα λεπτά του reality και μια μαύρη κάρτα που ενημέρωνε το κοινό ότι ο Αντώνης Αλεξανδρίδης αποβλήθηκε από το Big Brother επειδή παραβίασε όρους και κανόνες του παιχνιδιού.

Tο βίντεο που ο Big Brother διώχνει τον Αντώνη


Κλείσιμο
Αποχώρηση Big Brother

Η μακροσκελής ανακοίνωση του καναλιού μπορεί να έλεγε έλεγε πολλά και σημαντικά αλλά σύμφωνα με τις αντιδράσεις που προκάλεσε στα social και όχι μόνο, έλειπε από αυτήν η λέξη «συγγνώμη».

Για τους ανθρώπους του τηλεοπτικού χώρου πάντως ήταν απλά θέμα χρόνου να γίνει η «στραβή» από τη στιγμή που ο σταθμός ενέταξε στο πρόγραμμα του ένα τέτοιο reality με συγκεκριμένες περσόνες και χαρακτήρες.

Ακόμη και η Σία Κοσιώνη χθες το βράδυ στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ μίλησε με σκληρά λόγια για το συγκεκριμένο συμβάν: «Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να περιγράψω το σοκ και την αποστροφή που μου προκάλεσε το συγκεκριμένο χυδαίο σχόλιο στο live streaming του Big Brother που δεν έπαιξε φυσικά στην τηλεόρασή μας αυτό. Μιλώντας ως γυναίκα, ως γυναίκα που μεγαλώνει ένα αγόρι, έχω να πω πως οι γυναίκες δεν είναι αντικείμενα».

Στο στούντιο μαζί της ήταν και ο Βασίλης Χιώτης που είπε ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί ξανά γιατί θεσπίζονται πολύ αυστηροί κανόνες για το Live Streaming, η μετάδοση του οποίου σταμάτησε προσωρινά.

Θα αρχίσει όταν διασφαλιστεί ότι δεν θα επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό, την ίδια στιγμή που τα απόνερα της «τρικυμίας» που ξέσπασε στο Φάληρο, δεν έχουν κοπάσει ακόμη.

Το twitter έστησε το αναμενόμενο πάρτι μόλις διαπιστώθηκε ότι ο Αλεξανδρίδης δεν υπήρχε ούτε σε ένα πλάνο κάνοντας λόγο για άξιο μοντέρ που «εξαφάνισε» τον παίχτη, πλάνα που γυρίστηκαν ξανά και πολλά άλλα.

Η μητέρα του νεαρού από την άλλη μίλησε για πρώτη φορά προσπαθώντας να πείσει ότι ο γιος της είναι καλό παιδί, δηλώνοντας σοκαρισμένη από το συγκεκριμένο γεγονός.

Δυστυχώς για την ίδια, το παιδί της φρόντισε με τον χειρότερο τρόπο να βγάλει προς τα έξω μια αντίληψη που σόκαρε προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Με πάνω από 200 καταγγελίες μέχρι τώρα το ΕΣΡ άνοιξε ήδη φάκελο για το Big Brother και όρισε εισηγητή για την υπόθεση του reality.

Ένα reality που βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα πληρώνοντας την επιλογή προσώπων σαν τον νεαρό Κρητικό που προκάλεσε μια καταιγίδα που δεν λέει να καταλαγιάσει ακόμη.

Δείτε βίντεο: Big Brother: Τα απόνερα της εκδίωξης, η μάνα του Κρητικού και η εξαφάνιση
Big Brother: Τα απόνερα της εκδίωξης, η μάνα του Κρητικού και η εξαφάνιση



Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός ορίων η πολιτική αντιπαράθεση στις ΗΠΑ: Τραμπ: Είσαι ηλίθιος - Μπάιντεν: Είσαι δειλός

Βασίλης Κικίλιας - Τζένη Μπαλατσινού: Βόλτα στον εθνικό κήπο - Δείτε φωτογραφίες

«Κρυφά» με κορωνοϊό το ζεύγος Μπέκαμ, διέσχισαν τη μισή υφήλιο και συμμετείχαν σε εκδηλώσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης