#OpenBigBrotherGRLive: To Twitter ζητά live streaming ξανά

#OpenBigBrotherGRLive: To Twitter ζητά live streaming ξανά

Και ο ΣΚΑΪ το σκέφτεται…

bigbrotherlive
Μετά τον τεράστιο θόρυβο που προκλήθηκε στα social (και τα συμβατικά) media, αλλά και τις πρωτοφανείς αντιδράσεις -με δημόσιες καταγγελίες φορέων, πολιτικών κομμάτων μέχρι και κυβερνητικών στελεχών- για τη χυδαία σεξιστική τοποθέτηση του συμμετέχοντα στο Big Brother Αντώνη Αλεξανδρίδη: ο παίκτης από την Κρήτη απομακρύνθηκε από το reality show του ΣΚΑΪ, και ο σταθμός του Νέου Φαλήρου, με χθεσινή ανακοίνωσή του, γνωστοποίησε «την προσωρινή διακοπή της διαδικτυακής μετάδοσης του παιχνιδιού, ώστε να ενισχύσουμε περαιτέρω τους κανόνες και τις διαδικασίες ασφάλειας, που τη διέπουν».


Άμεσα τα αντανακλαστικά στα social media, ανέβασαν στις πρώτες θέσεις των ελληνικών trends του Twitter το hashtag #cancelbigbrother (δηλαδή ακυρώστε το Big Brother).
Εδώ και λίγες ώρες ωστόσο, ένα νέο hashtag διεκδικεί την κορυφή των trends. Oι χρήστες του Διαδικτύου ζητούν #OpenBigBrotherGRLive, καθώς το live streaming από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού δεν έχει επανέλθει στη διαδικτυακή πλατφόρμα του ΣΚΑΪ.


Κλείσιμο


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη προγραμματιστεί ευρεία σύσκεψη στελεχών του σταθμού και της παραγωγής του reality show αργά σήμερα το απόγευμα, ώστε να συζητηθεί το ενδεχόμενο της άμεσης επαναφοράς του live streaming, με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες ασφαλείας, ώστε να αποφευχθεί αντίστοιχο περιστατικό χυδαιότητας.

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα της Covid-19 στα παιδιά, σύμφωνα με ερευνητές

Φωτιά στο Μάτι: Τι υποστήριξε στην απολογία του ο κατηγορούμενος για τον εμπρησμό - Του επιβλήθηκαν αυστηροί όροι

Πρόσκληση Μητσοτάκη «να σταθούμε απέναντι στις ψεκασμένες θεωρίες» - Η στάση της αντιπολίτευσης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης