Κάια Γκέρμπερ: Η κόρη της Σίντι Κρόφορντ είναι «φτυστή» η μαμά της σε sexy φωτογράφιση

Κάια Γκέρμπερ: Η κόρη της Σίντι Κρόφορντ είναι «φτυστή» η μαμά της σε sexy φωτογράφιση

Ποζάρει με εφαρμοστά λατέξ, μαύρους κορσέδες και... ολόγυμνη με τις μπότες της

kaia-ekso
Η εντυπωσιακή ομοιότητα με την πανέμορφη μαμά της είναι κάτι παραπάνω από εμφανής στην πρόσφατη φωτογράφιση της Κάια Γκέρμπερ για την ιαπωνική Vogue.

H 18χρονη κόρη της Σίντι Κρόφορντ, που ακολουθεί με μεγάλη επιτυχία τα χνάρια της διάσημης μητέρας της, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό με εφαρμοστά λάτεξ σύνολα, που αναδεικνύουν τις καμπύλες της, καλαίσθητες διαφάνειες και σέξι μαύρα κορμάκια.

Cara Delevingne & Kaia Gerber Snuggle In 'Folklore' Cardigan


Δεν δίστασε μάλιστα να αποκαλύψει σε όλο του το μεγαλείο το καλλίγραμμο κορμί της, ποζάροντας ολόγυμνη με μαύρες μπότες με έναν κορσέ που αφήνει ακάλυπτο το εντυπωσιακό της στήθος.

Κλείσιμο


Αυτό που «κλέβει» πάντως την παράσταση στην καυτή φωτογράφιση δεν είναι το κορμί του νεαρού μοντέλου αλλά το πρόσωπό της, που την κάνει να μοιάζει με... δίδυμη αδερφή της μητέρας της, όταν ήταν περίπου στην ίδια ηλικία. Την ομοιότητα αυτή υπογραμμίζει σε άθρο του το Page Six, συγκρίνοντας τις πρόσφατες φωτογραφίες της Κάια με παλαιότερες της Σίντι Κρόφορντ, όταν η τελευταία ήταν 22 ετών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@voguejapan @luigiandiango 🖤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις



«Οι μελαχροινές καλλονές έχουν γίνει αντικείμενο σύγκρισης πολλές φορές αφότου η Γκέρμπερ έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα το 2017. Η Vogue, σε άρθρο της τον περασμένο Μάρτιο, έκανε μία ανασκόπηση από τις φορές που μαμά και κόρη έμοιαζαν με δίδυμες αδερφές», αναφέρει το δημοσίευμα, τονίζοντας πάντως ότι υπάρχει μία σημαντική διαφορά μεταξύ τους: Μόνο η μία έχει «στολίσει» το σώμα της με πολλά μικρά τατουάζ.



Η Γκέρμπερ είναι η κόρη της 54χρονης Σίντι Κρόφορντ με τον επιχειρηματία Ράντι Γκέρμπερ. Το ζευγάρι έχει έναν ακόμη γιο, τον 21χρονο Πρίσλεϊ Γκέρμπερ, επίσης μοντέλο.

kaia
kaiaa


Η 18χρονη χαρακτήρισε την τελευταία δουλειά που έκανε πριν την καραντίνα, για το τεύχος Σεπτεμβρίου της Vogue, ως «την καλύτερη που θα μπορούσε να ζητήσει κανείς». «Είναι δύσκολο να μη σου λείπει η δουλειά σου όταν σου δίνει την ευκαιρία να περιβάλλεσαι από τόσο ταλαντούχους ανθρώπους», έγραψε στο Instagram ποστάροντας μερικές από τις φωτογραφίες και ευχαριστώντας τους φωτογράφους της.


Η κοινή της εμφάνιση με την Κάρα Ντελεβίν που συζητήθηκε

Πριν από μερικές εβδομάδες, η κοινή εμφάνιση της Κάια Γκέρμπερ με την Κάρα Ντελεβίν άναψε φωτιές στα διεθνή ΜΜΕ, με την τρυφερότητα ανάμεσα στις δύο γυναίκες να πυροδοτεί εικασίες για τη φύση της σχέσης τους. Η 27χρονη Κάρα, που έχει χωρίσει εδώ και 2,5 περίπου μήνες από την Άσλεϊ Μπένσον, εμφανίστηκε στα μέσα Ιουλίου σε μια συγκέντρωση υπέρ του κινήματος Black Lives Matter έξω από το δημαρχείο του Λος Άντζελες, στο κέντρο της πόλης. Η 18χρονη κόρη της Σίντι Κρόφορντ ήταν μαζί της και οι διαχυτικότητες μεταξύ τους έκαναν κάποιους να πιστέψουν ότι η σχέση τους μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από φιλική.

Οι φωτογράφοι κατέγραψαν την Κάια και την Κάρα να περπατούν χεράκι-χεράκι, να αγκαλιάζονται και να αγγίζονται τρυφερά, εκφράζοντας παρέα τη συμπεράστασή τους στο BLM.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τελευταίος γνωστός δεσμός της Κάια ήταν ο κωμικός Πιτ Ντέιβιντσον, γνωστός από τη συμμετοχή του στο σόου SNL και πρώην της Αριάνα Γκράντε. To ζευγάρι χώρισε τον περασμένο Δεκέμβρη και από τότε δεν έχει επιβεβαιωθεί κάποια καινούργια σχέση της 18χρονης.

Ο Ντέιβιντσον μίλησε πρόσφατα για τη σύντομη σχέση του με το μοντέλο. «Βγαίναμε μαζί μερικούς μήνες. Είναι πολύ νέα και εγώ περνάω αρκετά ζόρια. Ήταν πριν μπω για αποτοξίνωση», είπε ο νεαρός κωμικός, που αντιμετωπίζει πρόβλημα εξαρτήσεων.


Ειδήσεις σήμερα: 

Θεσσαλονίκη: Ανθρωποκτονία έδειξε η νεκροψία του ενός αλλοδαπού - Τον έσφαξαν και του έβαλαν φωτιά

Στη Μύκονο εκτάκτως κλιμάκιο του ΕΟΔΥ μετά τα κρούσματα στο Alemagou

Με «μοντέλο Πόρου» τα μέτρα στις εστίες διασποράς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης