Η ελιά της Σίντι Κρόφορντ και η… ζήλια της Ναόμι Κάμπελ που δεν έχει μια ίδια

Η ελιά της Σίντι Κρόφορντ και η… ζήλια της Ναόμι Κάμπελ που δεν έχει μια ίδια

«Πάντα ήθελα μία τόσο πολύ! Συνήθιζα να βάζω μαύρα eyeliner στο πρόσωπό μου. Νομίζω ότι είναι μια τελειότητα, όχι μια ατέλεια. Είναι μέρος της ύπαρξής σας», λέει η μαύρη γαζέλα

Naomi_Cindy_2
H Σίντι Κρόφοντ όταν ήταν μικρή δεν της άρεσε καθόλου η χαρακτηριστική ελιά που είχε στο πρόσωπό της. Ως έφηβη, όπως έχει πει, δεν μπορούσε να τη βλέπει στο πρόσωπό της.

«Ως παιδί, δε μου άρεσε να έχω κανένα σημάδι» δήλωσε η 54χρονη fashion icon στη Naomi Campbell κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της σειράς «No Filter with Naomi» του YouTube. «Οι αδελφές μου το αποκαλούσαν "άσχημο σημάδι". Όταν πήγα στο πρώτο πρακτορείο μοντέλων, είπαν ότι πρέπει να την αφαιρέσω». Η μητέρα μου είπε «Εντάξει, μπορείς να το κάνεις αυτό, αλλά δεν ξέρεις ποια θα είναι η ουλή».

No Filter with Naomi: Cindy Crawford


Αν και τελικά αποφάσισε να μην την αφαιρέσει, σημείωσε ότι μέσα στα χρόνια οι καλλιτέχνες μακιγιάζ προσπάθησαν να την κρύψουν και τα περιοδικά την επεξεργάστηκαν εντελώς.

«Δεν είναι επίπεδη. Δεν μπορείτε να καλύψετε την ελιά μου, διαφορετικά, μοιάζει με ένα γιγαντιαίο σπυρί» είχε πει τότε η Σίντι, προσθέτοντας αργότερα: «Εκανα εξώφυλλο στη βρετανική Vogue, νομίζω με τον φωτογράφο David Bailey και την κάλυψαν. Υπάρχει λοιπόν ένα εξώφυλλο εκεί έξω χωρίς ελιά, αλλά είμαι εγώ».

Η Ναόμι Κάμπελ από την πλευρά της αποκάλυψε ότι αισθανόταν συχνά ζήλια για το ξεχωριστό χαρακτηριστικό της Κρόφορντ και μάλιστα χρησιμοποίησε makeup για να δημιουργήσει μία στο πρόσωπο της. «Πάντα ήθελα μία τόσο πολύ! Συνήθιζα να βάζω μαύρα eyeliner στο πρόσωπό μου. Νομίζω ότι είναι μια τελειότητα, όχι μια ατέλεια. Είναι μέρος της ύπαρξής σας».

Κλείσιμο
Η Κρόφορντ εξήγησε στην Κάμπελ ότι ελπίζει πως οι γυναίκες θα εμπνευστούν από την ιστορία της και θα αγκαλιάσουν τα δικά τους μοναδικά χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις σήμερα: 

Κορωνοϊός - Δώρο Πάσχα: Οδηγίες για την χορήγηση της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης

Κορωνοϊός - ΕΝΦΙΑ: Σχέδιο μείωσης κατά 25% φέτος σε εκείνους που εισπράττουν μειωμένο ενοίκιο

Κορωνοϊός: Τα 8 δικαιώματα των εργαζομένων σε επιχειρήσεις που πλήττονται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης