Ο Νίκος Κριθαριώτης και η σύζυγός του, Ναστάζια Δαρίβα, βάφτισαν χθες τον μονάκριβο γιο τους. Στη βάφτιση ήταν καλεσμένα ελάχιστα άτομα από τον φιλικό και οικογενειακό κύκλο του ζευγαριού και ο μικρός πήρε το όνομα Δημήτρης, από τον πατέρα του Νίκου Κριθαριώτη, ο οποίος δεν βρίσκεται πια στη ζωή.
Νονός του Δημήτρη ήταν ο γιος της Σήλιας Κριθαριώτη και του Νίκου Τσάκου, Παναγιώτης. Τόσο οι καλεσμένοι, όσο και οι γονείς του νεοφώτιστου δημοσίευσαν στα social media σχετικές φωγογραφίες από τη βραδιά.
Όπως θα δείτε, στη διακόσμηση κυριαρχούσε το γαλάζιο και το λευκό χρώμα. Η Ναστάζια Δαρίβα εντυπωσίασε με το γαλάζιο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει, το οποίο έδενε με το πουκάμισο του συζύγου της.
Το μυστήριο αρχικά ήταν προγραμματισμένο να γίνει στις 24 Μαΐου την ημέρα των γενεθλίων του Νίκου Κριθαριώτη, όμως εξαιτίας του κορωνοϊου αναβλήθηκε και έτσι η βάφτιση πραγματοποιήθηκε χθες.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.