«Άγριες Μέλισσες»: Η «Δρόσω» και ο «κλαρινιτζής» του χωριού τραγουδούν με τον Alex Sid

«Άγριες Μέλισσες»: Η «Δρόσω» και ο «κλαρινιτζής» του χωριού τραγουδούν με τον Alex Sid

Το «Χώμα Βρεγμένο»  έντυσε ιδανικά τη στιγμή που η Δρόσω τραγουδάει στο μωρό που έχει στην κοιλιά της και ετοιμάζεται να δώσει στην αδερφή της

dro_252863_214270_type13262
Ο Alex Sid και η Δανάη Μιχαλάκη, η Δρόσω από τις «Άγριες Μέλισσες» ενώνουν τις φωνές τους στο «Χώμα Βρεγμένο», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen, με το οποίο συνεχίζεται η μουσική επένδυση της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Ο ταλαντούχος τραγουδοποιός και η πρωταγωνίστρια της σειράς, η τηλεοπτική Δρόσω, μας χαρίζουν μία δυνατή ερμηνευτική στιγμή, ένα κομμάτι ατμοσφαιρικό και ταυτόχρονα μελαγχολικό.

Η εξαιρετική σύνθεση του Alex Sid και οι εμπνευσμένοι στίχοι της Ουρανίας Πατέλλη δημιουργούν για ακόμα μία φορά έντονα συναισθήματα, με το «Χώμα Βρεγμένο» να ντύνει ιδανικά τη στιγμή που η Δρόσω τραγουδάει στο μωρό που έχει στην κοιλιά της και ετοιμάζεται να δώσει στην αδερφή της.

Ακούστε το:

Alex Sid feat. Δανάη Μιχαλάκη - Χώμα Βρεγμένο - Official Audio Release


Ο Alex Sid και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής συμπράττουν στο «Οι Γιατροί», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen και έντυσε μουσικά μία από τις σκηνές της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Ο ταλαντούχος τραγουδοποιός και ο πρωταγωνιστής της σειράς, που υποδύεται τον Κυριάκο, τον κλαρινιτζή του Διαφανίου, ενώνουν τις φωνές τους σε ένα συρτό με πρωταγωνιστή το κλαρίνο, που υπογράφουν ο ίδιος ο Alex Sid στη μουσική και η Ουρανία Πατέλλη στους στίχους.

Κλείσιμο
Το «Οι Γιατροί», που ακούστηκε στο πρόσφατο επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» ως μέρος του δίσκου που έχει κυκλοφορήσει ο κλαρινιτζής Κυριάκος και φέρνει στο Διαφάνι αφού έχει γίνει επιτυχία στα γύρω χωριά, συνδυάζει το παραδοσιακό με το σύγχρονο, ξεχωρίζοντας από το πρώτο άκουσμα.

Ακούστε το:

Alex Sid feat. Βαγγέλης Αλεξανδρής - οι Γιατροί - Official Audio Release


Ειδήσεις σήμερα: 

Στο «στόχαστρο» της εφορίας τα ηλεκτρονικά μισθωτήρια ακίνητων

Τριπλή πληρωμή για τις επικουρικές συντάξεις - αναδρομικά μέσα στον Ιούλιο

Έρχεται η δυνατότητα προκαταβολής του εφάπαξ και η διεύρυνση του ποσοστού της προσωρινής σύνταξης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης