Το παράδειγμα της Ευαγγελίας μας υπενθυμίζει σε όλους τι θα πει ανθρωπιά, ειδικά στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε σήμερα.
Είναι η δημοτική υπάλληλος την οποία εκθείασε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης γιατί με την πράξη της έδωσε ένα μεγάλο παράδειγμα προς όλους, όταν βρήκε το ποσό των 19.000 ευρώ και το παρέδωσε στην αστυνομία.
Η ίδια αισθάνεται περήφανη για την πράξη της και, όπως λέει στο protothema.gr, «θα το ξαναέκανα όσες φορές και αν έβρισκα χρήματα όσο μεγάλο και αν ήταν το ποσό. Γιατί τώρα το ποσό ήταν αρκετά μεγάλο και σκέφτηκα αμέσως ότι κάποιος άνθρωπος θα το είχε ανάγκη».
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς