Στη σύλληψη ενός 41χρονου για παράνομη απόρριψη στερεών αποβλήτων στην περιοχή του Κορυδαλλού προχώρησαν αστυνομικοί της Ομάδας Αποτροπής Απόρριψης Αποβλήτων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 41χρονος εντοπίστηκε να κινείται με αυτοκίνητο σε οικισμό του Κορυδαλλού και να απορρίπτει σε σημείο της περιοχής σακούλες που περιείχαν στερεά απόβλητα.
Οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού, όπου σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της περιβαλλοντικής νομοθεσίας.
Η ΕΛΑΣ επισημαίνει ότι οι έλεγχοι της ειδικής Ομάδας θα συνεχιστούν, με στόχο τον εντοπισμό περιπτώσεων παράνομης διαχείρισης και ανεξέλεγκτης διάθεσης αποβλήτων που προκαλούν ρύπανση και υποβάθμιση του περιβάλλοντος.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.