Κατερίνη: Συνέλαβαν τον οδηγό που παρέσυρε την ποδηλάτισσα πρώην σύντροφό του

Κατερίνη: Συνέλαβαν τον οδηγό που παρέσυρε την ποδηλάτισσα πρώην σύντροφό του

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 49χρονο σε περιοχή της Πιερίας, τον συνέλαβαν και το βαν που οδηγούσε κατασχέθηκε για να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη

sillipsi_argos
Με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βαθμό κακουργήματος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης ο 49χρονος που παρέσυρε σκόπιμα με το όχημά του την 51χρονη πρώην σύντροφό του ενώ κινούνταν με ποδήλατο το μεσημέρι του Σαββάτου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα!

Παρ' όλο που ο δράστης χρησιμοποίησε το βαν της μητέρας του από το οποίο είχε αφαιρέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας για να μην καταγραφούν από τυχόν κάμερες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που συνέδραμαν την έρευνα της Τροχαίας αξιοποίησαν το οπτικό υλικό που εξασφάλισαν και έφτασαν στα ίχνη του δράστη, ο οποίος διατηρούσε τα τελευταία χρόνια σχέση με το θύμα αλλά η 51χρονη του ζήτησε να χωρίσουν και θέλησε να εκδικηθεί.

Έτσι, λίγο πριν από τις 2.30΄ το μεσημέρι του Σαββάτου, την ακολούθησε ενώ επέβαινε στο ποδήλατό της, την παρέσυρε ρίχνοντάς την στο οδόστρωμα και έσπευσε να εξαφανιστεί. Η 51χρονη διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο Κατερίνης, αλλά λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων της κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή της στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 49χρονο σε περιοχή της Πιερίας, τον συνέλαβαν και το βαν που οδηγούσε κατασχέθηκε για να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη. Μετά την άσκηση της δίωξης σε βάρος του, προσήχθη στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Διαβάστε επίσης: 

Κατερίνη: Αναζητούν οδηγό που παρέσυρε πρώην σύντροφό του που προπορευόταν σε ποδήλατο και έφυγε

Με drone πέταξαν κινητά και... πούρο στις φυλακές Λάρισας!


Ηράκλειο: Ελεύθερος «πιστολέρο» μετά από ποινική διαπραγμάτευση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης