Κατερίνη: Αναζητούν οδηγό που παρέσυρε πρώην σύντροφό του που προπορευόταν σε ποδήλατο και έφυγε

Κατερίνη: Αναζητούν οδηγό που παρέσυρε πρώην σύντροφό του που προπορευόταν σε ποδήλατο και έφυγε

Κατερίνη: Οι αστυνομικοί της Τροχαίας διενεργούν προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος

ekav
Κατάφερε να διαφύγει ανενόχλητος εγκαταλείποντας αβοήθητο το θύμα του, παρ' όλο που ήταν μέρα- μεσημέρι, ο ασυνείδητος οδηγός ενός οχήματος που συγκρούστηκε με το προπορευόμενο ποδήλατο το οποίο οδηγούσε μια 51χρονη γυναίκα στην Κατερίνη, η οποία φέρεται να είναι πρώην σύντροφός του και τραυματίστηκε βαρύτατα.

Το ατύχημα έγινε λίγο πριν από τις 2.30΄ το μεσημέρι του Σαββάτου όταν, κάτω από συνθήκες που μέχρι στιγμής δεν έχουν εξακριβωθεί, το υπαίτιο όχημα που πιθανότατα ήταν φορτηγό παρέσυρε το ποδήλατο της 51χρονης γκρεμίζοντας στο οδόστρωμα την άτυχη ποδηλάτισσα. Ωστόσο, ο οδηγός δεν σταμάτησε καν για να δει τι είχε συμβεί και έσπευσε να εξαφανιστεί.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Κατερίνης, αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή της στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλεύεται. Οι αστυνομικοί της Τροχαίας διενεργούν προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος και αναζητούν τον υπαίτιο οδηγό, εξετάζοντας κυρίως πλάνα από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Διαβάστε επίσης: 

Λέσβος: Συνεχίζονται οι αιματηρές συμπλοκές μεταξύ μεταναστών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης