Ιωάννινα: Σάλος με καθηγητή που πουλούσε σημειώσεις σε φοιτητές έναντι 8 ευρώ

Ιωάννινα: Σάλος με καθηγητή που πουλούσε σημειώσεις σε φοιτητές έναντι 8 ευρώ

Ο καθηγητής κατάφερε να πουλήσει σημειώσεις σε 83 φοιτητές

pan_ion12
Σάλος έχει προκληθεί σχετικά με το περιστατικό που συνέβη στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, το οποίο επιβεβαιώνεται από τη διοίκηση του Ιδρύματος, όπου συμβασιούχος διδάσκων – καθηγητής πουλούσε σημειώσεις, έναντι 8 ευρώ, στους φοιτητές του.

Ο συμβασιούχος καθηγητής δίδασκε το μάθημα «Αναπτυξιακή-Γνωστική Νευροψυχολογία» και είχε προσληφθεί μέσω προγράμματος απόκτησης εμπειρίας για κατόχους διδακτορικού.

Μέχρι να γίνει γνωστή στην ακαδημαϊκή κοινότητα και στη πόλη η δραστηριότητα του συμβασιούχου καθηγητή, κατάφερε να πουλήσει σημειώσεις σε 83 φοιτητές!

Σύμφωνα δε με άλλες καταγγελίες φοιτητών, είχε διαχωρίσει την εξέταση ανάλογα με το από που θα έπαιρναν το εκπαιδευτικό υλικό οι φοιτητές!

Ζητούν απομάκρυνση

Η Αυτόνομη Συνέλευση Πανεπιστημίου Ιωαννίνων τονίζει ότι η ανακοίνωση για αναβολή και αλλαγή εξέτασης, «πουθενά δεν αναγράφει πότε θα είναι ακριβώς, δημιουργώντας περαιτέρω σύγχυση στους φοιτητές» ενώ δεν έγινε έκτακτη συνεδρίαση του τμήματος. Παρά ζητά την απομάκρυνση του καθηγητή από «κάθε διδακτική θέση» και τη διεξαγωγή έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του τμήματος Ψυχολογίας την επόμενη εβδομάδα. «Καλούμε όλο το φοιτητικό σώμα να παρευρεθεί καταγγέλλοντας την καθηγητική αυθαιρεσία συνολικά», καταλήγει η συνέλευση στην ανακοίνωσή της.

Πηγή: epirusnews
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης