Τραγικό θάνατο βρήκε 65χρονη γυναίκα, βρετανικής υπηκοότητας, μετά από πυρκαγιά στο διαμέρισμα ισογείου όπου διέμενε, στην λεωφόρο Ποσειδώνος 117 στη Γλυφάδα.
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 02.00 τα ξημερώματα και προξένησε υλικές ζημιές στο διαμέρισμα, χωρίς όμως να πάρει μεγάλες διαστάσεις.
Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο έσβησαν γρήγορα την πυρκαγιά, αλλά στον χώρο του σαλονιού βρήκαν νεκρή τη γυναίκα, η οποία είχε υποστεί εγκαύματα στο σώμα. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί προανάκριση το ανακριτικό της Πυροσβεστικής.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία εκτιμάται ότι πιθανόν η πυρκαγιά προκλήθηκε από αναμμένο τσιγάρο και ειδικότερα ότι η γυναίκα κάπνιζε και την πήρε ο ύπνος, με αποτέλεσμα να αρπάξουν φωτιά τα ρούχα της και να χάσει τη ζωή της.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.