Εγκατάλειψη βρέφους στη Νέα Ιωνία: Μπορώ να μεγαλώσω σωστά το παιδί μου, είπε η 19χρονη

Εγκατάλειψη βρέφους στη Νέα Ιωνία: Μπορώ να μεγαλώσω σωστά το παιδί μου, είπε η 19χρονη

Ο εισαγγελέας τη ρώτησε για τις συνθήκες που επικρατούν στο σπίτι - Η ίδια υποστήριξε ότι οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να μεγαλώσει το μωράκι και ότι το θέλει πάλι πίσω στην αγκαλιά της - Θα δικασθεί στις 27 Σεπτεμβρίου, αφέθηκε ελεύθερη

VREFOS-ARTHROY_2
Ενώπιον του εισαγγελέα βρέθηκε πριν λίγη ώρα η 19χρονη μητέρα που εγκατέλειψε το μόλις επτά ημερών βρέφος της στην είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία.

Στο γραφείο του εισαγγελέα η 19χρονη ήταν συγκινημένη και αγχωμένη και ο εισαγγελέας την συμβούλευσε να μην αγχώνεται.
Η κοπέλα αφέθηκε ελεύθερη και της ορίσθηκε δικάσιμος για τις 27 Σεπτεμβρίου. Το μωρό, που είναι καλά στην υγερία του, παραμένει στο Νοσοκομείο Παίδων. 

Ο εισαγγελέας  ρώτησε την δεκαεννιάχρονη για τις συνθήκες που επικρατούν στο σπίτι. Η ίδια υποστήριξε ότι οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να μεγαλώσει το μωράκι και ότι το θέλει πάλι πίσω στην αγκαλιά της.

Με την υποστήριξη των δικών της ανθρώπων δηλαδή του πατέρα της και της θείας της, η 19χρονη πιστεύει ότι μπορεί να το μεγαλώσει σωστά κι ότι η οικογένεια της είναι το κατάλληλο περιβάλλον για να μεγαλώσει το κοριτσάκι της. Η 19χρονη ανέφερε ότι έχει επιλόχειο κατάθλιψη και για αυτό το λόγο έφτασε στο σημείο να εγκαταλείψει το παιδί της, ενώ ζήτησε συγγνώμη για ό,τι έκανε και ότι είναι κάτι που έχει μετανιώσει.

Ο εισαγγελέας της άσκησε ποινική δίωξη και η νεαρή μητέρα βαρύνεται πλέον με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο. Μετά την άσκηση της δίωξης η 19χρονη οδηγήθηκε στο αρμόδιο αυτόφωρο δικαστήριο για να δικαστεί. Δεν αποκλείεται πάντως να ζητήσει και να λάβει αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης της. Ήδη, μάλιστα, έχει ζητήσει την εξέτασή της από ψυχίατρο, προκειμένου να διαπιστωθεί η ψυχολογική της κατάσταση.

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι η 19χρονη συνελήφθη χθες από την Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενη ότι εγκατέλειψε το νεογέννητο κοριτσάκι της, με τους άνδρες της ΕΛΑΣ να φθάνουν στα ίχνη της από κάμερες ασφαλείας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης