Επίθεση σε υποκατάστημα τράπεζας στο Χαϊδάρι εξαπέλυσαν άγνωστοι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.
Ειδικότερα, η επίθεση σημειώθηκε σε υποκατάστημα της EUROBANK, στην λεωφόρο Αθηνών 364, στις 03:00 τα ξημερώματα.
Οι δράστες έσπασαν με βαριοπούλες τον υαλοπίνακα της τράπεζας και την οθόνη του ΑΤΜ, ενώ πέταξαν γκαζάκια στην είσοδο που εξερράγησαν και προσένησαν ζημιές.
Η Αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή δύο νεαρών απο την περιοχή, για τους οποίους όμως δεν προέκυψαν στοιχεία συμμετοχής στην επίθεση και αφέθηκαν ελεύθεροι.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους