Έπιασαν οπλισμένους δυο επίδοξους ληστές

Έπιασαν οπλισμένους δυο επίδοξους ληστές

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι ύποπτο ακινητοποιήθηκε - Βρέθηκαν ένα τσαντάκι μέσα στο οποίο υπήρχαν ένα πιστόλι, μια σιδερογροθιά, μαχαίρι, ένα ζευγάρι γάντια και μια κουκούλα τύπου full face

4666766
Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών της Ασφάλειας έχουν μπει οι παράνομες δραστηριότητες δυο Ελλήνων που συνελήφθησαν τυχαία οπλισμένοι ως τα... δόντια, τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. τους σταμάτησαν για έλεγχο στο 62ο χιλιόμετρο της Ιόνιας Οδού.

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι ύποπτοι ληστές, ένας 49χρονος και ένας 42χρονος, ακινητοποιήθηκε στο πλαίσιο τυπικών ελέγχων στο ύψος του κόμβου Ρίγανης. Στο εσωτερικό του βρέθηκε ένα τσαντάκι μέσα στο οποίο υπήρχαν ένα πιστόλι, μια σιδερογροθιά, μαχαίρι, ένα ζευγάρι γάντια και μια κουκούλα τύπου full face, τα οποία κατασχέθηκαν.

Οι δυο επιβάτες συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου. Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν σκόπευαν να διαπράξουν διαρρήξεις ή ληστείες στην περιοχή. Το πιστόλι εστάλη για βαλλιστική εξέταση, ώστε να εξακριβωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί και σε ποια περίπτωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης