Στην έκτη θέση βρίσκεται στις προτιμήσεις των δημοτών της Θεσσαλονίκης η Κατερίνα Νοτοπούλου, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Opinion Poll που πραγματοποιήθηκε για λογαρισμό της εφημερίδας «Karfitsa».
Στο ερώτημα ποιον θα ψηφίζατε για δήμαρχο αν γίνονταν οι εκλογές την επόμενη Κυριακή, προηγείται ο Νίκος Ταχιάος με 15,7% και ακολουθούν οι Γ. Ορφανός με 12,3%, Κ. Ζέρβας με 9,8%, Σ. Βούγιας με 9,7%, Π. Ψωμιάδης με 6,9% και Κ. Νοτοπούλου με 6,5%.
Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες προβολής της εκλεκτής του Μαξίμου, φαίνεται πως οι Θεσσαλονικείς γυρίζουν την πλάτη στην κυρία Νοτοπούλου, τουλάχιστον όπως αυτό αποτυπώνεται στη δημοσκόπηση της Opinion Poll.
Στην ίδια δημοσκόπηση έγινε στους συμμετέχοντες και το ερώτημα ποιο κομμα θα ψήφιζαν αν την επόμενη Κυριακή είχαμε βουλευτικές εκλογές. Στην ερώτηση αυτή (και με αναγωγή επί των εγκύρων)η ΝΔ προηγείται με ποσοστό 33%, έναντι μόλις 12,7% του ΣΥΡΙΖΑ και ακολουθούν Χρυσή Αυγή με 5,5%, ΚΙΝΑΛ με 5% και ΚΚΕ με 3%. Τα υπόλοιπα κόμματα δεν συγκεντρώνουν ποσοστό τέτοιο που να τους εξασφαλίζει την είσοδο στη Βουλή.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.