Θρακομακεδόνες: Έμειναν 14 ώρες χωρίς ρεύμα, λόγω βλάβης
Οικογένεια με δύο ανήλικα παιδιά, επί της οδού Δημοκρίτου στους Θρακομακεδόνες, έμεινε χωρίς ρεύμα για τουλάχιστον 14 ώρες, περνώντας μια δύσκολη νύχτα μέσα στο σκοτάδι
Χωρίς ρεύμα για μισή ημέρα (πάνω από δέκα ώρες) έμειναν κάτοικοι ορισμένων ζωνών στους Θρακομακεδόνες. Έπειτα από καταγγελίες, διαπιστώθηκε ότι το πρόβλημα εντοπιζόταν σε τέσσερις κολόνες της ΔΕΗ, πάνω στις οποίες είχε πέσει ένα μεγάλο δέντρο από την κακοκαιρία και τους δυνατούς ανέμους που προκάλεσε η «Ωκεανίδα». Σύμφωνα με την ΔΕΔΔΗΕ, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας και η αποκατάσταση του προβλήματος δεν κράτησε πάνω από μία ώρα. Ωστόσο, συγκεκριμένες γραμμές, εξακολούθησαν να μην παρέχουν ρεύμα σε κατοίκους της περιοχής.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα μια οικογένεια με δύο ανήλικα παιδιά, επί της οδού Δημοκρίτου στους Θρακομακεδόνες, που έμεινε χωρίς ρεύμα για τουλάχιστον 14 ώρες, περνώντας μια δύσκολη νύχτα μέσα στο σκοτάδι.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης τα προβλήματα αποκαταστάθηκαν.
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.