ΠΟΕΔΗΝ: Διαμαρτυρία έξω από τη ΓΑΔΑ για την κλήση μελών της ως «επικίνδυνα για το πολίτευμα»

ΠΟΕΔΗΝ: Διαμαρτυρία έξω από τη ΓΑΔΑ για την κλήση μελών της ως «επικίνδυνα για το πολίτευμα»

Οπως αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ η ενέργεια αυτή έχει στοχο «να φιμώσουν και να τσακίσουν κάθε φωνή αντίστασης που υψώνεται και κάνει κριτική στα πεπραγμένα τους» 

democracy
Παναττική στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν μελη της ΠΟΕΔΗΝ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κλήση συνδικαλιστών από το τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος για να δώσουν εξηγήσεις για κινητοποίηση της ομοσπονδίας στις 2 Απριλίου του 2018 έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

Κλήση από τη ΓΑΔΑ, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, έχουν λάβει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μιχάλης Γιαννάκος και η προεδρεύουσα του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός Γεωργάκη Παρασκευή.

Η κλήση, όπως λένε, έγινε για να εξεταστούν ανωμοτί στο πλαίσιο διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης για πράξεις που σχετίζονται με τα αδικήματα της διατάραξης ειρήνης, της αντίστασης, της σωματικης βλάβης κ.α.

Οπως αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ η ενέργεια αυτή έχει στοχο «να φιμώσουν και να τσακίσουν κάθε φωνή αντίστασης που υψώνεται και κάνει κριτική στα πεπραγμένα τους» ακόμη η ομοσπονδία εγκαλεί την κυβέρνηση για «αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις που στόχο έχουν την καταστολή των κινητοποιήσεων».

Στη σημερινή κινητοποίηση σε ένδειξη συμπαράστασης στους συνδικαλιστές βρέθηκε ο Δημήτρης Στρατούλης αλλά και η Δέσποινα Σπανού από την Λαϊκή Ενότητα.

Βίντεο
Κλείσιμο


Να σημειωθεί τέλος πως στη συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ βρέθηκε σε ένδειξη συμπαράστασης και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης.

Γεωργάκη Παρασκευή



ΠΟΕΔΗΝ: Διαμαρτυρία έξω από τη ΓΑΔΑ για την κλήση μελών της ως «επικίνδυνα για το πολίτευμα»


eggrafo01
eggrafo02
eggrafo03
eggrafo04
eggrafo05
eggrafo06
eggrafo07
eggrafo08
eggrafo09
eggrafo10
eggrafo11
eggrafo12

gada5
gada4


gada3
gada2
gada1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης