Στάση εργασίας από την ΠΟΕΔΗΝ για την κλήση μελών της ως «επικίνδυνα για το πολίτευμα»

Στάση εργασίας από την ΠΟΕΔΗΝ για την κλήση μελών της ως «επικίνδυνα για το πολίτευμα»

Από τις 11:00 έως τις 15:00 - Συγκέντρωση έξω από τη ΓΑΔΑ στις 11:30

pooedin-apor
Παναττική στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι κήρυξε για σήμερα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Η στάση εργασίας κηρύχθηκε προκειμένου οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στις 11:30 έξω από το κτήριο της ΓΑΔΑ, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, καθώς μέλη της ΠΟΕΔΗΝ έχουν κληθεί να καταθέσουν ως απειλή για τη Δημοκρατία από το Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος.

Η κλήση στα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ έγινε μετά τη συγκέντρωση των εργαζομένων στα νοσοκομεία έξω από το Μέγαρο Μαξίμου στις 2 Απριλίου 2018 όταν και ζήτησαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό αλλά αντί γι' αυτό, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ομοσπονδίας «μας "λιάνισαν" στο ξύλο τα ΜΑΤ».

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ στο Τμήμα Προστασίας του Πολιτεύματος έχουν κληθεί «ο Πρόεδρος της ομοσπονδιας και η Προεδρεύουσα του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός που ήταν μία από τους συναδέλφους που τραυματίστηκαν και διεκομίσθη σε Νοσοκομείο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης