Χανιά: Αυτός είναι ο καθηγητής που ασελγούσε σε μαθήτριές του

Χανιά: Αυτός είναι ο καθηγητής που ασελγούσε σε μαθήτριές του

Οι καταγγελίες αφορούσαν σε περιστατικά που είχαν γίνει το 2013 όταν τα θύματα ήταν 13 έως 15 ετών - Ο καθηγητής έχει κριθεί προφυλακιστέος

papadogiannis
Με διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων δόθηκαν στην δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του καθηγητή που εκμεταλλευόταν την προσέγγισή του σε ανήλικες μαθήτριες στις οποίες έκανε μάθημα στο φροντιστήριό του, για να ασελγεί σε βάρος τους.

Πρόκειται για τον 57χρονο Ελευθέριο- Αλέξανδρο Παπαδογιάννη του Ιωάννη και της Ελένης που γεννήθηκε στα Χανιά και ήδη υπάρχουν σε βάρος του καταγγελίες από πέντε –ενήλικες, σήμερα- μαθήτριές του ότι ασελγούσε συστηματικά πάνω τους. Μάλιστα, μια κατήγγειλε ότι είχε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή μαζί του.

Σε βάρος του 57χρονου έχουν ασκηθεί διώξεις για αποπλάνηση, βιασμό και εξαναγκασμό σε ασέλγεια ανηλίκου και τα στοιχεία δόθηκαν για να αναγνωριστεί από τυχόν άλλα θύματά του. Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικά, παρακαλείται να επικοινωνήσει με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, με εξασφαλισμένη την ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.


kathigitis


Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται τις τελευταίες ημέρες του 2018 και λίγο πριν την πρωτοχρονιά όταν κάποια από τα κορίτσια άρχισαν να μιλάνε.

Κλείσιμο
Τότε έγιναν οι πρώτες καταγγελίες και αφορούσαν σε περιστατικά που είχαν γίνει το 2013 όταν τα θύματα σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, ήταν 13 έως 15 ετών. Συνολικά μέχρι τώρα έχουν γίνει πέντε καταγγελίες για θωπεύσεις, παρά φύση και κατά φύση ασέλγεια.

Η διαφήμιση του φροντιστηρίου του στο Youtube
Φροντιστήριο Αιχμή Χανιά


Να σημειωθεί ότι ο καθηγητής μετά την απολογία στην ανακρίτρια Χανίων κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα ενώ του έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για αποπλάνηση και κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης