Ύποπτοι φάκελοι: «Mην τους ανοίγετε» συστήνει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Ύποπτοι φάκελοι: «Mην τους ανοίγετε» συστήνει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Στην ανακοίνωσή του το Πανεπιστήμιο αναφέρει ότι θα πρέπει να ενημερώνεται αμέσως το γραφείο του Πρύτανη για την ασφαλή διαχείριση των φακέλων

4677810
Ανακοίνωση προς όλα τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας για τη διαχείριση ύποπτων φακέλων δημοσιοποίησε το Πανεπιστήμιο Ιωαννινων.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «Μετά από τα συνεχή κρούσματα αποστολής φακέ να ενημερώνουν άμεσα το γραφείο του Πρύτανη για την ασφαλή διαχείριση αυτώνλων με ύποπτη σκόνη σε πανεπιστημιακά Ιδρύματα και με αποστολέα, κυρίως, από την Ινδία, παρακαλούνται όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά με τη λήψη και το άνοιγμα φακέλων που φέρουν ύποπτο περιεχόμενο. Συγκεκριμένα, συνιστάται να μην ανοίγουν τους φακέλους αυτούς και».

Σημειώνεται ότι οι φάκελοι περιείχαν φυλλάδια με συνθήματα υπέρ του Ισλάμ, με εξαίρεση την περίπτωση της Μυτιλήνης, όπου ο φάκελος περιείχε σκόνη από μείγμα ερεθιστικών ουσιών.

Τα δείγματα των φακέλων που εστάλησαν από τον ίδιο αποστολές από την Ινδία, μεταφέρθηκαν στο Χημείο του Κράτους για τον απαιτούμενο έλεγχο, από τον οποίο προέκυψε ότι δεν εμπεριέχουν κάποια επικίνδυνη για την υγεία του ανθρώπου ουσία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης