Ανακοίνωση προς όλα τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας για τη διαχείριση ύποπτων φακέλων δημοσιοποίησε το Πανεπιστήμιο Ιωαννινων.
Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «Μετά από τα συνεχή κρούσματα αποστολής φακέ να ενημερώνουν άμεσα το γραφείο του Πρύτανη για την ασφαλή διαχείριση αυτώνλων με ύποπτη σκόνη σε πανεπιστημιακά Ιδρύματα και με αποστολέα, κυρίως, από την Ινδία, παρακαλούνται όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά με τη λήψη και το άνοιγμα φακέλων που φέρουν ύποπτο περιεχόμενο. Συγκεκριμένα, συνιστάται να μην ανοίγουν τους φακέλους αυτούς και».
Σημειώνεται ότι οι φάκελοι περιείχαν φυλλάδια με συνθήματα υπέρ του Ισλάμ, με εξαίρεση την περίπτωση της Μυτιλήνης, όπου ο φάκελος περιείχε σκόνη από μείγμα ερεθιστικών ουσιών.
Τα δείγματα των φακέλων που εστάλησαν από τον ίδιο αποστολές από την Ινδία, μεταφέρθηκαν στο Χημείο του Κράτους για τον απαιτούμενο έλεγχο, από τον οποίο προέκυψε ότι δεν εμπεριέχουν κάποια επικίνδυνη για την υγεία του ανθρώπου ουσία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα