Λάρισα: Έπιασαν κλέφτη αυτοκινήτων με ναρκωτικά και μαχαίρια

Λάρισα: Έπιασαν κλέφτη αυτοκινήτων με ναρκωτικά και μαχαίρια

Στην κατοχή του 46χρονου και στο σπίτι του, κατασχέθηκαν συνολικά τρεις συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 15,2 γραμμαρίων 

psdd
Με τις τσέπες γεμάτες ναρκωτικά και μαχαίρια συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 46χρονος Έλληνας, αλλά η έρευνα που ακολούθησε αποκάλυψε ότι ήταν ο δράστης δυο διαρρήξεων σε αυτοκίνητα που είχαν γίνει τις προηγούμενες ημέρες στην πόλη της Λάρισας.

Στην κατοχή του 46χρονου και στο σπίτι του, κατασχέθηκαν συνολικά τρεις συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 15,2 γραμμαρίων, 18 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή, ένα μαχαίρι με λάμα μήκους οκτώ εκατοστών, ένας σουγιάς– πολυεργαλείο, ένας χαρτοκόπτης, κατσαβίδι και 50 ευρώ. Όμως, οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμη διάφορα μπρελόκ με κλειδιά, μια άδεια ικανότητας οδήγησης με στοιχεία άλλου ατόμου, ένα ζευγάρι γυαλιά και πέντε συσκευές αποθήκευσης δεδομένων.

Όπως αποδείχθηκε από την εξέλιξη της προανάκρισης που συνεχίζεται, ο 46χρονος τα είχε πάρει από τα Ι.Χ. αυτοκίνητα ενός 55χρονου και ενός 58χρονου, τα οποία είχε κλέψει το περασμένο Σαββατοκύριακο. Τα δύο οχήματα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, όπως και ταπροσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που του άσκησε δίωξη για κλοπή και παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης