Παραβίαζαν επιχειρήσεις και αποθήκες στη Χαλκιδική

ast

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών

Tουλάχιστον ένδεκα μήνες δρούσε ένα «δίδυμο» Ελλήνων διαρρηκτών ηλικίας 54 και 45 χρόνων, οι οποίοι έκαναν διαρρήξεις σε επιχειρήσεις και αποθήκες σε διάφορες περιοχές της Χαλκιδικής και έκλεβαν ηλεκτρικά εργαλεία, μέταλλα και άλλα αντικείμενα.

Ως τώρα, από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Μουδανιών εξιχνιάστηκαν πέντε κλοπές με λεία συνολικής αξίας 30.000 ευρώ που διέπραξαν από τις αρχές του 2018, αλλά η προανάκριση συνεχίζεται καθώς θεωρείται πιθανό να έχουν εμπλοκή και σε άλλες περιπτώσεις. Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

*** Το σπίτι ενός αλλοδαπού σε χωριό του Άργους διέρρηξαν δύο Έλληνες ηλικίας 31 και 36 χρόνων οι οποίοι έκλεψαν χρήματα και τρία κινητά, αλλά κατά την διαφυγή τους με ένα όχημα εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, συνελήφθησαν και στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλοπιμαία και διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητό τους ως μέσο για την διάπραξη κλοπής.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

giovan_2

Σε ηλικία 5,5 ετών, ο Γιόβιτσα που είχε χάσει τον πατέρα του στον πόλεμο της Βοσνίας φιλοξενήθηκε από οικογένεια στην Καβάλα- Στα 30 του, δάσκαλος πλέον, με διαβατήριο τη μνήμη του και μια ξεθωριασμένη φωτογραφία  ξαναβρήκε αυτούς τους ανθρώπους για να ανταποδώσει τη φιλοξενία