Κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.: Παραμένουν στις θέσεις τους όλοι οι αντιστράτηγοι

kriseis_elas

Οι «ήπιας» μορφής κρίσεις στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας φαίνεται ότι οδηγούν σε εκτόνωση της κρίσης μεταξύ Όλγας Γεροβασίλη και Κατερίνας Παπακώστα

Άρχισαν σήμερα οι κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία, σύμφωνα με όσα προβλέπονται από το Προεδρικό Διάταγμα που δημοσιεύθηκε προ δύο ημερών στο ΦΕΚ και δίνει το δικαίωμα στον εκάστοτε νέο αρχηγό να προχωρήσει χωρίς νέα αξιολόγηση των αξιωματικών.

Νωρίτερα, ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Ανώτατου Συμβουλίου Κρίσεως της ΕΛ.ΑΣ., υπό τον αρχηγό, αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο, και τη συμμετοχή δύο αντιστράτηγων του Στρατού, το οποίο έκρινε διατηρητέους όλους τους αντιστράτηγους της ΕΛ.ΑΣ.

Οι κρίσεις θα συνεχιστούν με τους υποστράτηγους, προκειμένου να καλυφθεί μία θέση αντιστράτηγου, που παρέμενε κενή από το καλοκαίρι.
Καταγραφη11


Η εξέλιξη αυτή, με την παραμονή όλων των αντιστράτηγων της Ελληνικής Αστυνομίας, φαίνεται ότι σηματοδοτεί και την εκτόνωση της κρίσης στις σχέσεις της πολιτικής ηγεσίας της Αστυνομίας -και συγκεκριμένα μεταξύ της υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Όλγας Γεροβασίλη και της υφυπουργού, Κατερίνας Παπακώστα.

Όπως εκτιμάται, οι «ήπιας» μορφής κρίσεις αποτελούν μία συμβιβαστική λύση, «πυροσβεστικού» χαρακτήρα, προκειμένου να μην συνεχιστεί η ένταση μεταξύ των δύο πλευρών.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

de

και ποιον ενδιαφέρει πέρα από τους ίδιους και τις κυράδες τους?

Ενώ.......

.......όοοοολα τα άλλα, σε ενδιαφέρουν πολύ...........

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

allazoun-ola-stis-episkepseis-se-giatrous-tou-eopuu_w_l

Ορίζεται πως τα παραπεμπτικά που εκδόθηκαν εξετάσεις για τις 23, 24 και 25 Μαΐου και δεν εκτελέστηκαν, λόγω της απεργίας που είχε προκηρυχθεί, θα ισχύσουν έως και την Παρασκευή 31 Μαΐου