Πήγαν για έλεγχο σε μαγαζί στο Αίγιο και... έφαγαν της χρονιάς τους! Ο λόγος για δύο υπαλλήλους της ΑΑΔΕ που, στο πλαίσιο τακτικών ελέγχων που πραγματοποιούνται για την πάταξη της φοροδιαφυγής, πήγαν σε κατάστημα εστίασης στο Αίγιο το βράδυ της Κυριακής και ζήτησαν όσα παραστατικά προβλέπονται, ώστε να κάνουν τον έλεγχό τους.
Έπεσαν όμως σε... θυμωμένους υπευθύνους, μιας και η μια κουβέντα έφερε την άλλη και στο τέλος οι εφοριακοί έφαγαν... ξύλο, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες! Κάποιος διερχόμενος ειδοποίησε την Αστυνομία που έφτασε στο σημείο μέσα σε λίγα λεπτά με περιπολικό του Α.Τ. Αιγίου και πέντε άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι μάλιστα καταδίωξαν -με τρόπο σχεδόν κινηματογραφικό- τον έναν από τους δύο φερόμενους ως δράστες που προσπάθησε να διαφύγει πηδώντας σε ακάλυπτο γειτονικής πολυκατοικίας. Τελικά όμως συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Ο δεύτερος εκ των κατηγορούμενων παραμένει άφαντος και αναζητείται.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.