Καταδίωξη για διαρρήκτες εργοστασίου στην Πτολεμαΐδα

Καταδίωξη για διαρρήκτες εργοστασίου στην Πτολεμαΐδα

Ο φύλάκας αντιλήφθηκε τους τρεις διαρρήκτες και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία

pto19
Ο φύλακας του εργοστασίου ενός 41χρονου σε περιοχή της Πτολεμαΐδας πήρε αμέσως είδηση τους τρεις διαρρήκτες οι οποίοι εισέβαλαν στην αποθήκη και προσπάθησαν να αρπάξουν διάφορα εργαλεία. Μόλις τον είδαν εκείνοι, χώθηκαν μέσα σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.

Στην τοπική Αστυνομία σήμανε συναγερμός τα ξημερώματα της Παρασκευής και ξεκίνησαν αμέσως αναζητήσεις, με αποτέλεσμα το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι τρεις Έλληνες ηλικίας 30, 40 και 52 χρόνων να εγκλωβιστεί από αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Τροχαίας Εορδαίας και να συλληφθούν οι επιβάτες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης και του απαγγέλθηκε κατηγορία για απόπειρα κλοπής.

*** Χρήματα και διάφορα προσωπικά αντικείμενα άρπαξε από δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα που διέρρηξε διαδοχικά στην Κεφαλονιά ένας 50χρονος Έλληνας, αλλά λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Αργοστολίου που βρήκαν στην κατοχή του τα κλοπιμαία, τα οποία επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Ο 50χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας , που του άσκησε δίωξη για κλοπή και τον παρέπεμψε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης