Θρίλερ σε Κερατσίνι-Βουλιαγμένη με δύο νεκρούς σε καμένα αυτοκίνητα
Το όχημα που κάηκε στη λεωφόρο Σχιστού ανήκει σε αστυνομικό - Ο νεκρός είναι ο αδελφός του - Στην εκδοχή της αυτοκτονίας συγκλίνουν οι αρχές - Πλήρες μυστήριο με το καμένο ΙΧ στη Βουλιαγμένη, πιθανότερο σενάριο η εγκληματική ενέργεια
Ενώ η πρώτη εκτίμηση των πυροσβεστών ήταν η υπόθεση με το καμμένο αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στη λεωφόρο Σχιστού ήταν εγκληματική ενέργεια, οι τελευταίες πληροφορίες από την αστυνομία μιλούν για περιστατικό αυτοκτονίας.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες το ΙΧ ανήκει σε αστυνομικό αλλά ο νεκρός στο όχημα είναι ο αδερφός του, ο οποίος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Το σενάριο της αυτοκτονίας ενισχύει το γεγονός ότι στο αυτοκίνητο βρέθηκε αλκοόλ.
Όσον αφορά το δεύτερο περιστατικό με το καμμένο αυτοκίνητο και το απανθρακωμένο πτώμα στη Βουλιαγμένη και συγκεκριμένα στην παραλία Καβουρίου οι έρευνες παραμένουν στο σκοτάδι αν και αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το πιθανότερο σενάριο είναι να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
Κλείσιμο
Το καμμένο όχημα βρέθηκε στις 5:20 όταν και ενημερώθηκε η πυροσβεστική.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.