Δύο άτομα εντοπίστηκαν νεκρά από την πυροσβεστική που έσπευσε να κατασβέσει φωτιές σε ΙΧ αυτοκίνητα στην Βουλιαγμένη και το Κερατσίνι τα ξημερώματα της Τετάρτης.
Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα όταν άνδρες της Πυροσβεστικής εντόπισαν απανθρακωμένο άτομο, ενώ επιχειρούσαν για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στη λεωφόρο Σχιστού, στον Σκαραμαγκά.
Οπως τόνισε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά προήλθε από εύφλεκτο υγρό και πρόκειται πιθανότατα περί εγκληματικής ενέργειας.
Στις 5:20 η πυροσβεστική κλήθηκε να σβήσει πυρκαγιά σε σταθμευμένο όχημα στην παραλία Καβουρίου. Όταν οι πυροσβέστες έσβησαν τις φλόγες εντόπισαν άλλο ένα απανθρακωμένο άτομο.
Κλείσιμο
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τους νεκρούς, αν είναι άντρες ή γυναίκες, ούτε και αν τα δύο περιστατικά συνδέονται μεταξύ τους με την αστυνομία να αναζητά απαντήσεις για τις δύο υποθέσεις.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.