Νέο τζακ ποτ στο Τζόκερ: Αναζητείται τυχερός για 6,2 εκατ. ευρώ!

Νέο τζακ ποτ στο Τζόκερ: Αναζητείται τυχερός για 6,2 εκατ. ευρώ!

Δεν βρέθηκε τυχερό δελτίο στην πρώτη κατηγορία την Κυριακή - Κληρώθηκαν 15, 21, 22, 27, 42 και τζόκερ το 9 - Φρενίτιδα στα πρακτορεία στην αναζήτηση του τυχερού δελτίου

Νέο τζακ ποτ στο Τζόκερ: Αναζητείται τυχερός για 6,2 εκατ. ευρώ!
Νέο τζακ ποτ - το ενδέκατο στη σειρά - σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Τζόκερ, καθώς οι αριθμοί 15, 21, 22, 27, 42 και τζόκερ το 9, δεν παίχτηκαν σε κανένα δελτίο. Έτσι, στην κλήρωση της ερχόμενης Πέμπτης, οι παίκτες διεκδικούν το ποσό των 6,2 εκατ ευρώ! Στην δεύτερη κατηγορία με 5+1 επιτυχίες, βρέθηκε μόνο ένα δελτίο που κερδίζει 362,000 ευρώ.

Εν τω μεταξύ, οι τελευταίες ώρες πριν την αποψινή κλήρωση πέρασαν «στον πυρετό του Τζόκερ» για εκατομμύρια Έλληνες που ήλπιζαν ότι η τύχη θα τους χαμογελούσε και θα ήταν εκείνοι που θα καταφέρναν να κερδίσουν τα 5,4 εκατ.ευρώ (το αποψινό κέρδος).

Έπειτα από 10 συνεχόμενα τζακ ποτ, στην κλήρωση που έγινε πριν από λίγα λεπτά, τα κέρδη για τον πρώτο νικητή έφταναν τα 5,4 εκατ.ευρώ. Το απόγευμα της Κυριακής οι αρμόδιοι του ΟΠΑΠ υπολόγιζαν ότι κάθε λεπτό κατατίθεντο 10.000 στήλες, ενώ από τις 19:30 μέχρι τις 21:30 τα μηχανάκια του ΟΠΑΠ που υποδέχονται τις συμμετοχές πήραν φωτιά. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι στήλες που παίχτηκαν ξεπέρασαν τα 5 εκατομμύρια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης