Το ναυτικό σαλόνι στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας

Το ναυτικό σαλόνι στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας

Φουσκωτά, μηχανές, μηχανήματα πλοήγησης, θαλάσσια παιχνίδια και πολλά άλλα περιμένουν όλους εκείνους που λατρεύουν τη θάλασσα

Το ναυτικό σαλόνι στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας
Μια από τις κορυφαίες εκθέσεις για τη θάλασσα και τη θαλάσσια αναψυχή επέστρεψε ύστερα από τρία χρόνια στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας. Το Ναυτικό Σαλόνι έχει ανοίξει τις πόρτες του και περιμένει τους επισκέπτες μέχρι και την Κυριακή 19 Οκτωβρίου, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο στο Ελληνικό. 



Οι εκθέτες ετοιμάζουν να κάνουν μια επιτυχημένη επανεμφάνιση, αποδεικνύοντας ότι το σκάφος και η θάλασσα, παραμένουν ακαταμάχητος συνδυασμός, όχι για λίγους και εκλεκτούς, αλλά για όλους εκείνους που αγαπούν το υδάτινο στοιχείο. 

Κλείσιμο

Φουσκωτά, μηχανές σκαφών, μηχανήματα πλοήγησης, θαλάσσια παιχνίδια, όπως tzet ski, «μπανάνα» και ρίγκο, αλλά και ναυτικά ρούχα και εξαρτήματα περιμένουν όλους εκείνους που λατρεύουν τη θάλασσα και θέλουν να δουν από κοντά μια ποικιλία σκαφών και προϊόντων για τα σκάφη αλλά και το ψάρεμα. 



Πρόκειται για ένα σαλόνι αφιερωμένο σε έναν από τους νευραλγικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας, που στοχεύει στην καρδιά, όλων όσων αγαπούν τη θαλάσσια αναψυχή, τα extreme sports, τις καταδύσεις, αλλά και το θαλάσσιο τουρισμό. 
Η είσοδος σήμερα Παρασκευή θα είναι ανοικτή από τις 16:00 το απόγευμα μέχρι τις 21:30 το βράδυ, ενώ το Σαββατοκύριακο θα είναι ανοικτή από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 21:30 το βράδυ. Η είσοδος είναι πέντε ευρώ, ενώ για παιδιά κάτω των 12 ετών η προσέλευση είναι δωρεάν. 





















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης