Απαντώντας σε επικρίσεις που δέχεται για το έργο του στην πόλη -και ειδικότερα σε παλαιότερη κριτική από τον Ανδρέα Παπαμιμίκο- ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κατάφερε να σοκάρει τους πάντες!
Προκάλεσε και ξάφνιασε εκ νέου το ακροατήριό του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε για τα δημοτικά τέλη.
Μιλώντας για τον γραμματεία της ΝΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκο, ο οποίος σε τηλεοπτική εκπομπή τον είχε κατηγορήσει ότι δεν έχει κάνει ούτε ένα έργο στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Μπουτάρης είχε «πληρωμένη» απάντηση.
«Εμάς πρώτη προτεραιότητά μας ήταν η οργανωτική αναδιάρθρωση του δήμου, έτσι ώστε να λειτουργεί σωστά και όχι να κάνουμε έργα» υπογράμμισε και συμπλήρωσε, προκαλώντας... σοκ: «Εγώ είμαι κακός π... και θυμάμαι!».
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης θέλησε έτσι να τονίσει ότι θυμάται τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και δεν τις έχει παραβεί...
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.