Στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου κάθεται σήμερα η νεαρή, η οποία ήταν συνοδηγός σε ΙΧ που παρέσυρε και σκότωσε τη φοιτήτρια Έμμα Καρυωτάκη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, τον Νοέμβριο του 2022.
Υπενθυμίζεται ότι ο οδηγός είχε εγκαταλείψει την κοπέλα στον τόπο του δυστυχήματος. Η νεαρή δικάζεται, καθώς κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία, ύστερα από μήνυση που κατέθεσε ο πατέρας και η μητέρα της άτυχης Έμμας.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όσον αφορά την 23χρονη και την κατηγορία για υπόθαλψη, αφορά το ότι δεν ενημέρωσε τις αρχές, ούτε απέτρεψε τον 30χρονο από το να φύγει από τον τόπο του δυστυχήματος και να κρύψει τα ίχνη του.
Η συνεργασία της Cooltrends με την Parfois αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα μεθοδικής ανάπτυξης βασισμένης στη συνέπεια, την ωριμότητα και τα μετρήσιμα αποτελέσματα