Τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (26/9) στα Λουτρά Αιδηψού της Εύβοιας, όταν ένα αυτοκίνητο για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους ντεραπάρισε με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί η οδηγός.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει το evionline.gr, στο σημείο έσπευσαν άμεσα Αστυνομία και Πυροσβεστική, η οποία κατάφερε να απεγκλωβίσει τη γυναίκα οδηγό. Στη συνέχεια η τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο κέντρο υγείας Ιστιαίας.
Η Τροχαία ερεύνα τις συνθήκες και τα αίτια που έγινε το ατύχημα.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»