Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (3/6) σε κρεοπωλείο του στο Ρέθυμνο, όταν το χέρι ενός 27χρονου εργαζομένου εγκλωβίστηκε σε μηχανή του κιμά.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο νεαρός τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο χέρι. Αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, αλλά λόγω της σοβαρότητας του τραύματος, κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο ΚΑΤ. Ο 27χρονος μεταφέρθηκε στο Ηράκλειο, στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ και από εκεί στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το τραύμα του από εξειδικευμένους γιατρούς. Στόχος των γιατρών είναι να σωθεί το μέρος του χεριού που δεν είναι τραυματισμένο.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.