Oλοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης η μεσαίας κλίμακας άσκηση ετοιμότηταςτων Ένοπλων Δυνάμεων, η οποία πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστικά, κατόπιν διαταγής του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Δημήτριου Χούπη.
Η άσκηση, που είχε ως σκοπό να ελέγξει την ετοιμότητα των στρατιωτικών δυνάμεων σε καταστάσεις κρίσης, περιλάμβανε την ανακατάληψη βραχονησίδας, ένα σενάριο που θεωρείται ιδιαίτερα απαιτητικό για τις Ένοπλες Δυνάμεις.
Η δράση επικεντρώθηκε σε ένα νησί της περιοχής ευθύνης της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ).
Την άσκηση παρακολούθησαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Δημήτριο – Ελευθέριο Κατάρα ΠΝ, τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Δημοσθένη Γρηγοριάδη, τον Διοικητή ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγο Δημήτριο Βακεντή και τον Διοικητή της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου του ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγο Γεώργιο Μανουρά.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.