Ένοπλη ληστεία έλαβε χώρα σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στο Μαρκόπουλο τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας του Πάσχα, όποτε δράστης εισέβαλε στην επιχείρηση και αφαίρεσε από το ταμείο της εισπράξεις αξίας χιλιάδων ευρώ.
Αναλυτικότερα, τη Δευτέρα 21 Απριλίου λίγο μετά τις 04:00, ο δράστης – έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του – εισέβαλε στο κατάστημα και υπό την απειλή πιστολιού, ακινητοποίησε την υπάλληλο που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην επιχείρηση.
Έπειτα, ο δράστης πήρε από την ταμειακή μηχανή του καταστήματος όλες τις εισπράξεις της ημέρας, οι οποίες σύμφωνα με την υπάλληλο, ανήλθαν στις 20.000 ευρώ. Έπειτα, ο ληστής τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.
Το κατάστημα βρίσκεται επί της οδού Παπακωνσταντίνου.
Οι Αρχές διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, εξετάζοντας, παράλληλα, υλικό από κάμερες ασφαλείας και τυχόν μαρτυρίες στην περιοχή.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.