Σε εξέλιξή βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξάρθρωση τουρκικών εγκληματικών ομάδων που δρουν στη χώρα μας.
Η επιχείρηση γίνεται τόσο σε Αθήνα όσο και Θεσσαλονική από την Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 8 άτομα, έχουν προσαχθεί ακόμα 8, ενώ κατασχέθηκαν συνολικά 49 όπλα καθώς και ποσότητες ναρκωτικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη διπλή δολοφονία στη Γλυφάδα η ΕΥΠ διαβίβασε στην ΕΛ.ΑΣ. πληροφοριακά δεδομένα σχετικά με την ύπαρξη τουρκικών ομάδων στη χώρα. Έτσι, κάποιες από τις συλληψεις ήταν μετά από ενημέρωση της ΕΥΠ.
Τα My market επενδύουν εδώ και 13 χρόνια στην ιχνηλασιμότητα των εγχώριων φρούτων και λαχανικών, δίνοντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να γνωρίζουν την προέλευση και τη διαδρομή κάθε επιλογής τους.