Μετά την τελετή στη Μεσσηνία, η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού γιόρτασαν με 350 καλεσμένους από την Ελλάδα και όχι μόνο. Αφού το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, με φόντο ένα ειδυλλιακό τοπίο, διασκέδασε με τους προσκεκλημένους πρώτα σε μία δεξίωση και μετά σε ένα πάρτι που ακολούθησε.
Στην τελευταία της ανάρτηση, η Αμαλία Κωστοπούλου δημοσίευσε φωτογραφίες από αυτό το πάρτι. Έχοντας αλλάξει το νυφικό της, απαθανατίζεται να χορεύει με ένα λευκό φόρεμα, περιτριγυρισμένη από αγαπημένα της πρόσωπα. «Χορεύαμε μέχρι να ανατείλει ο ήλιος», έγραψε δίπλα στο υλικό που ανάρτησε.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.