Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα κατά της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια - Βίντεο και φωτογραφίες
Τη συγκέντρωση διοργάνωσε η «Εστία Πατερικών Μελετών», ενώ συμμετείχαν κι άλλοι ελληνορθόδοξοι φορείς - Το «παρών» έδωσε και ο Δημήτρης Νατσιός της Νίκης
Συλλαλητήριο κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και της τεκνοθεσίας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Σύνταγμα, έπειτα από κάλεσμα της «Εστίας Πατερικών Μελετών».
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε για το συλαλλητήριο, η οργάνωση ανέφερε πως με αυτό τον τρόπο εκφράζουν την αντίθεσή τους στη «σοδομοποιηση της ελληνικής κοινωνίας» και τονίζουν την επιθυμία τους «να αποτραπεί η υιοθεσία ορφανών παιδιών, που θα αποτελούν ψευδαίσθηση καρπών μιας αφύσικης και άκαρπης συζευξης». Ακόμη, υπογραμμίζουν πως δεν θέλουν να γίνουν «συνένοχοι στο έγκλημα κατά των αθώων παιδιών».
Μάλιστα, κατέληγαν στο κάλεσμά τους για το συλλαλητηριο, λέγοντας πως: «Αν δεν αντιδράσουμε, θα σηκωθούν οι πρόγονοι μας από τους ταφους!». Στη συγκέντρωση μετέχουν και άλλοι ελληνορθόδοξοι φορείς, ενώ παρών ήταν και ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός.
Οι συγκεντρωμένοι κρατούσαν εικόνες Αγίων, Σταυρούς και πλακάτ, που μεταξύ άλλων έγραφαν: «Λέμε ΌΧΙ στο νομοσχέδιο-έκτρωμα περί γάμου και τεκνοθεσίας ομοφυλοφίλων», «Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια», «Η ομοφυλοφιλία δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα».
Δείτε φωτογραφίες από το Σύνταγμα
Ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός
Στο Σύνταγμα βρίσκεται και ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»